Mandagscup 17. juni

2013-06-17-04 C1 Trond OvikPå det tidspunktet (litt før kl. 20) hovedbildet ble tatt foregikk det altså en turnering med shotgun-start og 23 deltakere:
Som man kan se var det en nydelig junikveld som ble dem til del som hadde vært lure nok til å melde seg på dagens mandagscup. Været alene hadde fortjent bedre deltakelse.

Som i US Open som ble fullført i går hadde denne banen også vanskelige greener – om enn av andre årsaker. Dette gjenspeilet seg i resultatene. Det var ikke mange som gikk bedre enn sitt handicap denne kvelden.

Faktisk var det bare én, og det var Trond Ovik, som vant C-klassen med hele 20 poeng. Litt dårlig deltakelse i denne divisjonen, så det var bare én premie. Med seieren tok Trond steget opp til andreplass på Order of Merit, som ledes ganske klart av Per Sarvik.

Resultater – C
Order of Merit – C

2013-06-17-06 B1 Trond Bjerke
Ishockeykjempen Trond Bjerke (ja, han spiller fortsatt) vant kveldens B-klasseoppgjør
Finn Arne Johansen (17 (?) landskamper i håndball) tok andreplassen
Finn Arne Johansen (17 (?) landskamper i håndball) tok andreplassen

I B-klassen var det imidlertid to – og disse ble vunnet av to skikkelige Krokhol-veteraner. Trond Bjerke tok førsteplassen med 18 poeng, og Finn Arne Johansen andreplassen med 17. (Ishockey – håndball 1-0). Vi husker at Finn Arne vant i forrige uke, så han er tydeligvis i form. Jan Sørhus fikk også 17 poeng, men ble dømt etter på høyere handicap.

Jan Sørhus har med sitt stødige spill i det siste inntatt ledelsen på Order of Merit, men her er det jevnt, med fem stykker innenfor 10 poeng.

Resultater – B
Order of Merit – B

 

Etter uttrykket å dømme var kanskje Lars Sandberg den som var mest overrasket over at 17 poeng holdt til seier.
Etter uttrykket å dømme var kanskje Lars Sandberg den som var mest overrasket over at 17 poeng holdt til seier.
Kristian Bjerve virker noe ufokusert, men det skyldes nå helst fotografen. Fornøyd med andreplass i hvert fall.
Kristian Bjerve virker noe ufokusert, men det skyldes nå helst fotografen. Fornøyd med andreplass i hvert fall.
Etter snaphooken på 9-ern (nei det blir ingen Pro-V1 å finne på rangen) regnet nok ikke Per Frode med at det var noen sjanse for premie - men 14 poeng hodt faktisk til tredjeplass.
Etter snaphooken på 9-ern (nei det blir ingen Pro-V1 å finne på rangen) regnet nok ikke Per Frode med at det var noen sjanse for premie – men 14 poeng hodt faktisk til tredjeplass.

I A-klassen var 17 poeng nok til å vinne. Det er den laveste vinnerscoren i A-klassen i år. Da han vant årets første turnering fikk Lars Sandberg 21 poeng – i dag altså 17. Det i seg selv er bemerkelsesverdig, men at 15 og 14 poeng skulle holde til premie, hadde nok henholdsvis hverken Kristian Bjerve eller Per Frode Haugen trodd da de avsluttet runden. Men det gjorde det altså, til andre- og tredjeplass. Med nok en pallplass styrket Per Frode Haugen ledelsen på Order of Merit, men her er det også relativt jevnt.

Resultater – A
Order of Merit – A

Asbjørn med birdie-sjekken
Asbjørn med birdie-sjekken

Resultatene vitner om vanskelige forhold. Spesielt gjaldt dette på greenene, som på grunn av ujevn gressvekst forårsaket sjanseseilas for hvert innspill, chip og putt. Det er nok også grunnen til at kvelden kun produserte én (1) birdie (av både det premierte og upremierte slaget). Den var det Asbjørn Herdal som klarte – på hull 1.

Ellers minnet Turneringskomiteen om den tradisjonsrike St. Hans Mixed Grill & Golf-turneringen – som går av stabelen førstkommende torsdag – 20. juni. Langtidsvarselet virker lovende. Det blir en uhøytidelig scramble-turnering, med masse god mat etterpå. Værmeldingen er lovende. Meld deg på.

Den turneringsansvarlige for klubbmesterskapet i matchplay etterlyste flere deltakere. Det er visst noen som har opplevd vanskeligheter med å få meldt seg på i GolfBox. Hvis dette problemet vedvarer, er det fullt mulig å melde seg på ved å sende en SMS til Jon Kittilsen på 48 11 22 67.

Og denne kvelden var det så fint vær at selv ikke enkelte grinebitere klarte å ergre seg over sakte spill.

Innhold
Klubben