Mandagscup 20. august

Den som trodde det skulle regne og ble hjemme i kveld, kan jo bare gremme seg. De av mandagsgjengen som stilte opp fikk kjempefint spillevær og gode baneforhold.

Det var 22 stykker som stilte til start (A: 9, B: 8, C: 5). Alle var derfor sikret Order of Merit-poeng i årets 10. mandagscup. I neste runde kan altså dem som har deltatt i alle begynne å “skifte ut” dårlige scorer fra tidligere, noe som gir alle en sjanse til å karre seg oppover på listen.

I A-klassen tok Arve Bjerke seieren med 21 poeng, og han fikk også en premiert birdie på hull 6 (1-meters putt etter et glimrende innspill). Andreplassen gikk til Ådne Trygg, som sanket 20 poeng. Tredjeplassen gikk til Per Frode Haugen, som med 19 poeng slo Trond Syversen på lavere handicap.

Kveldens premierte i A-klassen

Kveldens oppgjør i B-klassen ble avgjort til fordel for kveldens vertinne, Inger Enstad. Også hun vant med 21 poeng, tre poeng foran Rune Sørlie på andreplass. Tredjeplassen gikk til Leona Pilares, som fikk 16 poeng.

Kveldens premievinnere i B-klassen

Dagens runde ble levert av Kirsten Rogne, som produserte 22 poeng og klar seier i C-klassenAnders (jo-jo) Hoeltok andreplassen på 20 poeng, og må belage seg på å spille i B-klassen igjen neste mandag. Roald Eilertsen tok tredjeplassen med 16 poeng.

Kveldens premievinnere i C-klassen

En meget fornøyd Marit Bjørnstad, som har fått premie for birdie på hull 1.
En meget fornøyd Marit Bjørnstad, som har fått premie for birdie på hull 1.

Kveldens resultater fikk neppe noen store konsekvenser for Order of Merit, som mest sannsynlig vil fortsette å se ut som den gjorde før kveldens turnering. Det får vi se når resultatene er klare i Golfbox.
Når resultatene blir klare vil du finne dem her.

Statistikk osv. vil også bli lagt ut når Golfbox-resultatene er klare. Så kom tilbake senere.

Uff

Ellers er det et sikkert tegn på at høsten begynner å nærme seg. Neste mandag starter turneringen nemlig kl. 17.30 – altså en halv time før.

Innhold
Klubben