Mandagscup 20. juni 2016

Men banen hadde godt av det …

Det får være trøsten da mandagscupen gikk av stabelen for første gang i år i dårlig vær. Alle visste jo at værmeldingen var heller semmer, men da de trofaste inntok sin middag hos Kari (kyllingfileter i deilig saus) så det nesten ut til at det ikke skulle bli så ille.I starten var det da også en del som ikke syntes det var nødvendig å slå opp paraplyen – men det endret seg etter hvert til jevnt silregn. Det høljet altså ikke, men litt vind gjordet at forholdene ikke var fyselige.

Banen var imidlertid i god skikk og turneringskomiteen fant det ikke nødvendig å tillate ballplassering. Det var da heller ikke nødvendig.

Damenes dag

Naturlig nok bar deltakelsen preg av værmeldingen, ettersom det også på Krokhol er en del godværsgolfere. Til slutt var det 18 stykker som fullførte.

På mange måter var det Damenes Dag i dag, ettersom de tok 3 av de 5 premiene som ble delt ut.

Noen oppdaget ikke før en stund ute i runden at det sto slaggolf på programmet i dag, for eksempel da de plukket opp da det ikke var mulig å få poeng. Det blir “dyrt” når hvert slag teller. Resultatene var heller ikke særdeles bra – vi får vel heller si godkjent.

Birdier

Det var bare to, begge ble satt av damer, og bare en av dem var tellende. Stine Torgersen fikk birdie på 1-ern, men hun er for god til å få noen premie for det. Hanne Hoel Tofteberg derimot kunne innkassere en Krokhol-sjekk på kr. 100 for sin birdie på 6-ern.

A-klassen

På grunn av deltakelsen (5) var det bare én premie, og den gikk til Stine Torgersen, som gikk på 3 over par (netto). Bjor Grøntvet hadde samme score, men ble dømt etter på handicap.

B-klassen

Dagens nest beste runde sto Petter Tomren for, da han gikk bare én over par (netto). Han ser ikke våt ut fordi han gikk hjem før premieutdelingen, og dette er et bilde tatt ved en annen anledning.

Siden det var åtte deltakere i B-klassen, ble det to premier.Andrepremien gikk til Jon Kittilsen, som kan gremme seg over at han fikk to unødvendige slag på 8-ern da han plukket opp på 7 (for øvrig etter en ølball både med første-driven og den provisoriske). Han hadde altså spilt i 8 hull før han oppdaget at det ikke var Stableford. Uten blemmen kunne han ha vunnet, ettersom han bare var to slag etter Petter i mål.

C-klassen

Som sagt var det på mange måter damenes dag på Krokhol, for i tillegg til birdien vant Hanne Hoel Tofteberg C-klassen med dagens beste runde. Hun gikk på par (netto). Det var bare én premie i denne klassen (5 deltakere). Steinar Nordskog og Jens Kristian Tofteberg var bare ett slag bak Hanne.Hanne later som hun er overrasket.Hanne vifter med sjekkene sineResultater i Golfbox

Orders of Merit

Per Frode Haugen økte sin ledelse i A-klassen, ettersom han ble nummer tre i dag, og hans nærmeste konkurrent, Kjell Høydahl (for øvrig en selverklært godværsgolfer) ikke deltok i dag (til Kjells forsvar bør det nevnes at han først landet på Gardermoen kl. 16.30).

I B-klassen leder nå Ronny Waagenæs, men her både er det jevnt og kan bli jevnere, siden dette er klassen med best deltakelse. Kristian Bjerve, som ikke deltok i dag, ligger bare to poeng etter Ronny.Steinar Nordskog ble nummer to i C-klassen i dag og styrket ledelsen på Order of Merit. Hanne Hoel Tofteberg og Tony Farinha ligger sammen henholdsvis 13 og 14 poeng bak Steinar.

Mye kan enda skje på Order of Merit, siden det er mange turneringer igjen, selv om det bare er to “offisielle” mandagscuper igjen i første del av sesongen (27. juni og 4. juli).

St. Hans Grill & Golf

Vi minner om at påmelding til årets mest supersosiale turnering – på selveste St. Hans-aften.

Uhøytidelig scramble etterfulgt av god grillmat.

For at det skal bli vellykket trengs det imidlertid mange flere deltakere.

Vi oppfordrer spesielt nye medlemmer til å melde seg på!

Et sted å være!

De fleste har vel nå fått med seg at det var vått i dag, og da blir savnet av teltet stort. De fleste gikk da også hjem så snart de hadde levert inn scorekortet. I hvert fall inntil det blir satt opp nytt ly ute, synes vi godt at turneringskomiteen kunne bli betrodd en nøkkel til kafeen, slik at man slipper å stå ute under paraplyen og vente på premieutdelingen.

Innhold
Klubben