Mandagscup 23. september – avslutning

2013-09-23-004 Trond A12013-09-23-010 Frode A-OoM2013-09-23-005 Olaf A2 aTrond Torgersen har ikke hatt all verdens resultater å vise til i mandagscupen i år, bortsett fra i dag. Da ble det helklaff, med en 39-runde som ga 20 poeng. Ellers var det kjente navn på premielisten i A-klassen, med Olaf Thomassen på andre og Per Frode Haugen på tredje. Selv om han ikke fikk premie, var fjerdeplassen til Jon Kittilsen også viktig, ettersom det gjorde at Olaf Thomassen ikke tok ham igjen på Order of Merit. De to ble til slutt nummber to og tre, etter Per Frode som har hatt førsteplassen i lomma ganske så lenge.

Order of Merit-A:

Her snakker vi tripp-trapp-tre, f.v. Olaf Thomassen, Per Frode Haugen, Jon Kittilsen med de stilige premiene.
Order of Merit-A: Her snakker vi tripp-trapp-tre, f.v. Olaf Thomassen, Per Frode Haugen, Jon Kittilsen med de stilige premiene.

Resultater – A

Order of Merit – A

I B-klassen deltok Bjørn Harald Jensen for bare tredje gang i år, og andre gang i denne klassen. Forrige gang ble han nummer 9, men i dag vant han like godt. 19 poeng ble fangsten. Det ga 2 poengs margin til Tony Farinha på andreplass, og 3 til Odd Hole på tredje. På grunn av antall deltakere var det kombinert premiering for B- og C-klassen. Vinneren av C-klassen fikk derfor ingen premie.

2013-09-23-009 Odd B3

2013-09-23-008 Tony B2

 

 

2013-09-23-007 Knut Harald B1

Resultater – B
Resultater – C

 

 

 

 

 

Tony Farinha og Jan Sørhus har kappes om ledelsen i B-klassen i hele sesongen. Til slutt var det Tony som var den jevneste. Petter Tomren ble nummer tre, men var ikke tilstede under premieutdelingen.
Order of Merit-B: Tony Farinha og Jan Sørhus har kappes om ledelsen i B-klassen i hele sesongen. Til slutt var det Tony som var den jevneste. Petter Tomren ble nummer tre, men var ikke tilstede under premieutdelingen.

Som vi har skrevet om tidligere var det bare i B-klassen at det var en viss spenning om hvem som skulle vinne Order of Merit. Med andreplass i dag tok Tony Farinha seieren. Marginen til Jan Sørhus ble til slutt 8 poeng. Petter Tomren kom på tredjeplass, selv om han ikke spilte i dag. Da hjalp det at hans nærmeste utfordrer, Marit Bjørnstad, heller ikke var med i dag.

Order of Merit – B

Order of Merit-C

2013-09-23-020 OoM C
Order of Merit-C: John Janderberg tok igjen Jens Tofteberg (skadet) i den siste turneringen for å ta andreplassen. Det har lenge vært klart at Per Sarvik (t.h.) ville vinne.

I C-klassen tok som ventet Per Sarvik seieren på Order of Merit (til tross for at han kjøpt seg seilbåt). En god innspurt sikret John Janderberg andreplassen. Marginen til Jens Kr. Tofteberg på tredje var bare to poeng. Jens har vært uheldig og knekt noen ribben, og kunne derfor ikke være med i dag. Han gikk derfor glipp av den fine premien.

Birdier

2013-09-23-003 birdie-KristianI det som har vært en relativ birdie-fattig sesong, ble det bare én i årets siste mandagscup. Den fikk Kristian Bjerve på hull 9. Birdietoppen vinnes suverent av Per Frode, som også topper pengelisten (hva angår birdier). Han har hovet inn hele 400 kronger i år, mens Jon Kittilsen har skaffet seg 300 til å kjøpe middag fra Kari (for øvrig wienerscnhitzel på mandag).

Oppsummering

Siden dette var siste “ordentlige” mandagscup i år, er det også greit med en oppsummering.

Alt i alt har det vært 58 forskjellige spillere som har deltatt i mandagscupen. A-klassen har hatt 28 forskjellige deltakere, mens det er 24 stykker som har vært innom B-klassen. C-klassen har hatt 11 forskjellige deltakere. Den skarpøyde vil kanskje se at summen av dette er 63, men det er altså noen som har beveget seg mellom klassene.
Det er bare to stykker som har spilt samtlige turneringer (15), og det var de som ble nummer 1 og 2 på Order of Merit i A-klassen: Per Frode Haugen og Jon Kittilsen. I tillegg har vel Frode vært turneringsansvarlig i omtrent alle, ettersom han er førstereserve når det er noen i turneringskomiteen som ikke kan.
I alt er det spilt 369 runder i forbindelse med mandagscupen.
Mer fyldig statistikk og eclectic får vi komme tilbake til.

Mandagstreff

Selv om dette markerte enden på årets mandagscup, blir det fortsatt golf på mandagskveldene fremover. Siden vi har passert høstjevndøgn blir de imidlertid nødvendig å starte tidligere og tidligere utover høsten. I fjor hadde vi (trur eg) hele fem av disse mandagstreffene. Det er uformelt, uten startavgift og premier. Sjekk golfbox. Det er ikke nødvendig, men like fullt en fordel, å melde seg på.

Innhold
Klubben