Mandagscup 25. juni

Barn av regnbuen

I henhold til yr.no så skulle det være opphold i dag mellom kl. 18 og kl. 20. Isteden var det opphold før kl. 18 og etter kl. 20. Når det er sagt så var ikke forholdene så dårlige, i og med at det ikke regnet hele tiden, og med unntak av helt i begynnelsen, ikke særlig kraftig. Slikt regn tåler banen godt, og når det er ballplassering på hele spillefeltet, så er problemene 02 - Iver A1overkommelige. Litt sol fikk vi også, og en pen regnbue. Når det er sagt så er det noen som takler denne slags forhold bedre enn andre, og det var større spredning på scorene i kveld enn det vi stort sett er vant til å mandagscupen. På Krokhol har vi ikke ekstremvær, men schizofrenvær.

Iver Sletten var igjen i det umulige hjørnet og tok sin tredje seier for sesongen i klasse A. Med det tok han også en overlegen ledelse på Order of Merit, 20 poeng foran nestemann på listen. 20 poeng var foresten det han fikk i kveld også.

03 - Jon A2Jon Kittilsen klarte endelig å sette sammen en brukbar runde og kom seg på pallen for første gang i år, med 19 poeng. Dessuten fikk han dagens eneste birdie (på hull 6 – igjen) og har tatt ledelsen på Birdietoppen.

Tredjeplassen ble tildelt Lars Sandberg under premieutdelingen, men i Golfbox står det at det var Kristian Bjerve som tok den plassen, med 17 poeng. Siden Lars, som derfor ble nummer fire, hadde gått hjem og derfor ikke fikk med seg noen sjekk, så bør det heller ikke bli noen problemer på det området. Det eneste problemet er at heller ikke denne gangen klarte redaksjonens utsendte å få tatt et ordentlig bilde av Kristian.

Resultater – A
Order of Merit – A

I B-klassen er

Rune Sørlie om mulig enda mer overlegen enn det Iver er i A-klassen. Med 19 poeng tok han sin 4. seier for året, og har nå en kommanderende ledelse på Order of Merit, 15 poeng foran...
Rune Sørlie om mulig enda mer overlegen enn det Iver er i A-klassen. Med 19 poeng tok han sin 4. seier for året, og har nå en kommanderende ledelse på Order of Merit, 15 poeng foran…
...Tony Farinha, som for øvrig ble nummer 3 i dag (14 p).
…Tony Farinha, som for øvrig ble nummer 3 i dag (14 p).
Andreplassen gikk til Terje Bjørnstad (17 p) som dessuten ligger på tredjeplass på Order of Merit.
Andreplassen gikk til Terje Bjørnstad (17 p) som dessuten ligger på tredjeplass på Order of Merit.

Resultater – B
Order of Merit – B

I C-kl07 - Kirsten C108 - Per C2assen ble det også seier til en som har vunnet før i år. Kirsten Rogne tok sin trejde seier for året og avanserte opp til tredjeplass på OoM i klasse C med det, like bak Inger Sandset og Jens Kr. Tofteberg. Inger tok en liten pause i seiersrekken og ble nummer 3 (13 p), mens Per Sarvik sikret seg andreplassen.

Resultater – C
Order of Merit – C

Deltakelsen bar preg av at skoleferien har begynt (og kanskje av værmeldingen), men det var tross alt 28 stykker som stilte til start (A-13, B-10, C-5). Hyggelig å se Kåre Elvesæther på plass igjen – lenge siden sist.

Innhold
Klubben