Mandagscup 25. mai

Mandagscup av godt gammelt merke

Nå begynner det å ligne på slik mandagscupen skal være: brukbar deltakelse, fint vær og bra bane.

Til tross for at det var 2. pinsedag, var det 30 stykker som stilte til start, en god del etteranmeldt, fordelt på 18 i A-klassen, 10 i B-klassen og 2 i C-klassen.

Det var oppholdsvær og relativt mildt (vel alt er relativt). Det hadde kommet en kraftig regnskur tidligere på dagen, så banen var litt våt, og da var det godt å ha ballplassering i hele Ski kommune. Ellers var spilleforholdene meget bra.

De premierte i A-klassen

Resultater – AVi må se å få Per Frode Haugen inn i noen 18-hullsturneringer, slik at han kan få skrevet seg ned. Krokhol er tydeligvis altfor lett for ham i øyeblikket. For andre uke på rad tok han seieren i A-klassen, i dag på 1 under (netto) par. Det tilsvarer en bruttoscore på +2. Også for andre uke på rad kom Kristian Bjerve på andreplass i A-klassen. Han fikk samme score som sist (-1) og ble dømt etter Frode på handicap. Den siste premien i denne klassen gikk til Lars Sandberg, som gikk på netto par.Det er interessant å merke seg at de fem beste i A-klassen alle fikk bogey på hull 1, som i dag var banens letteste hull, med en gjennomsnittscore på 3,83. Det tok det imidlertid igjen ved å gå hull 3, som i dag var banens vanskeligste med en snittscore på 7,0, på par.

Statistikk

Det var også jevnt i B-klassen, der Hanne M. H. Tofteberg tok seieren på +1. Det var knepent foran Finn Arne Johansen, som hadde samme nettoscore, men høyere handicap og derfor høyere bruttoscore. Som i forrige uke, tok Finn Raaness tredjeplassen.

De premierte i B-klassen

Resultater – BSiden det var to deltakere i C-klassen, ble det også premie her. Den gikk til Kirsten Rogne, som gikk på par i dag.

Resultater – C

Det er foreløpig ikke satt opp noen Order of Merit.

Birdier

Det var to premierte birdier: Jan Røisi på hull 8 og Trond Ovik på hull 1. Dessuten fikk Per Frode birdie på 6-ern, men den gir ikke nok poeng til at han får premie.

Pink Cup

På tampen appellerte Ragnhild, som er Pink Cup-general, til alle om å stille opp i Pink Cup-turneringen på søndag. Ikke bare er det en 18-hullsturnering, men alle inntektene går dessuten til brystkreftsaken.

Matchplay

Turneringslederen for denne turneringen glemte å ta ordet (for beskjeden) under premieutdelingen, men oppfordrer alle som ikke allerede har gjort det, til å melde seg på slik at det blir en skikkelig konkurranse ut av det. Påmeldingsfristen er 31. mai.

Innhold
Klubben