Mandagscup 26. august

2013-08-26-04 Frode A1
Ragnhild ser nesten like fornøyd ut som Frode etter å ha gitt ham dagens andre klem, én for førstepassen i A-klassen og én for birdie på 8-ern.
2013-08-26-05 Jon A2
Jon smiler tappert etter å ha gått på en smell på slutten av runden, som gjorde at han måtte ta til takke med andreplassen.

En super augustkveld på Krokhol, og med gode forhold på banen var det overraskende at det bare var 18 stykker (A: 6, B: 11, C: 1) som stilte til start. Sju av greenene har nå tett og fint gress, selv om de fremdeles er (unødvendig?) trege. Jevne greener gir seg utslag på birdiestatistikken.

Som nevnt var det Per Frode Haugen som trakk det lengste strået i A-klassen. To birdier på runden gjorde at han kunne notere 18 poeng. Det holdt med god margin denne kvelden, dascorene i en tynn A-klasse var heller svake. 16 poeng holdt faktisk til den andre premien. Den var det Jon Kittilsen som fikk.

 

Marit Bjørnstad og Inger Enstad varmet opp med to 18-hullsrunder i helgen, og fikk begge 17 poeng. Marit ble dømt foran på lavere handicap.
Marit Bjørnstad og Inger Enstad varmet opp med to 18-hullsrunder i helgen, og fikk begge 17 poeng. Marit ble dømt foran på lavere handicap.

Resultater – A

Disse to ligger også øverst på Order of Merit. Siden forskjellen dem i mellom er hele 17 plassiferpoeng, skal det nok mye til å frata Frode også denne seieren. Olaf Thomassen ligger på tredjeplass, 11 poeng bak Jon igjen. Disse tre er for øvrig de eneste som har spilt i samtlige 11 mandagscupturneringer i år.

Order of Merit – A

Den sterkeste klassen denne kvelden var B-klassen, både deltaker- og resultatmessig, og der det var Tony Farinha som gikk seierende ut. Også han vant på 18 poeng. Det var akkurat nok til å holde Marit Bjørnstad og Inger Enstad på henholdsvis andre- og tredjeplass med 17 poeng.

 

Tony kan saktens smile lurt, ettesom han har tatt 3 førsteplasser i de fire siste turneringene.
Tony kan saktens smile lurt, ettesom han har tatt 3 førsteplasser i de fire siste turneringene.
2013-08-26-02 Finn Arne Birdie
Finn Arne med sjekken for birdien på hull 6.

I B-klassen er det også mye jevnere på Order of Merit. Tony Farinha har 78 og Jan Sørhus 75 poeng, så her er ingenting avgjort.
Resultater – B
Order of Merit – B

I C-klassen fikk Jens Kr. Tofteberg premie som eneste deltaker, og på Order of Merit har Per Sarvik fremdeles en overveldende ledelse.

Resultater – C
Order of Merit – C

Birdier

Det ble satt tre birdier i kveld. Én er allerede behørig omtalt. De to andre kom på hull 6. Frode fikk den ene, men får ikke premie for den. Det gjorde imidlertid Finn Arne Johansen. Med sine to rykket dessuten Frode opp til en klar ledelse på Birdietoppen.

Vi håper på bedre deltakelse neste uke. Det fine været skal visstnok fortsette.

 

2013-08-26-01 Lars Larsen (1)
Vår venn, Lars Larsen, er på utkikk etter et godt hjem for vinteren. I dag fulgte han ivrig “lederballen” i 3 hull, så dette er en skikkelig golfkatt. På Krokhol får han imidlertid ikke bo i vinter, og trenger derfor et nytt hjem. Eventuelt interesserte kan snakke med Kari i kafeen.

statistikk

Innhold
Klubben