Mandagscup 30. juli

Svært innbringende dag for Frode

Ikke bare var Per Frode Haugen den eneste som fikk sitt handicap justert ned (til 7.5), og derfor spilte dagens suverent beste runde med +1 brutto og -3 netto. Han ble også dagens rikeste, i og med at han vant A-klassen og rasket med seg tre (3) birdiepremier. (Vi er forresten svært glad for at Turneringskomiteen har bestemt seg for at alle birdier gjør fortjent til premie.)Frode hadde altså tre, og attpåtil tre på rad, nemlig på 4-ern, 5-ern og 6-ern. Det kunne han ikke huske å ha hatt før.Andreplassen i A-klassen (til tross for at han klagde fælt over spillet sitt) gikk til Ronny Waagenæs (par),mens den fjerde birdiepremien gikk til Jan Tore Samuelsen (hull 1).I B-klassen var det langt jevnere, ettersom det var bare ett slag som skilte de tre beste. Rune Sørlie tok førsteplassen med +3, mens Steinar Nordskog tok andreplassen med +4. Samme score hadde Yngve Andersen, men han hadde altså høyere handicap.

Rune Sørlie, 39 netto

Steinar var som vanlig ikke til stede under premieutdelingen, så det var broder Espen som fikk klemmer og sjekk.C-klassen viste samme bilde, med bare ett poeng som skilte de tre beste, men på et litt høyere nivå enn i B-klassen. Det lengste strået ble trukket av Tony Farinha, som gikk på par. Knut Olav Sørset og Alexander Tom Sandjord fikk begge +1, men det var Knut Olav som fikk andrepremien på lavere handicap.

Elles sier vi velkommen til Isak Ladegård, som vi tror deltok i sin første mandagscup i dag.

Tony satte seg ikke tidlig på sykkelen i dag.

Fin innsats av Knut Olav i hans første mandagscup for året.Nevnte vi at det var en strålende kveld (igjen).

Deltakelsen i dag var sånn passe (22 omtrent jevnt fordel). Mange er nok fremdeles i feriemodus. Derfor var det bare to premier i hver klasse.

Det som imidlertid var veldig bra i dag var spilletempoet. De som var med på premieutdelingen kunne faktisk sette nesen hjemover allerede kl. 20.30.

Orders of Merit

A-klassen

Med dagens resultat to Per Frode Haugen et langt skritt oppover på OoM-A, til tredjeplass med 53 poeng. Leder gjør imidlertid fortsatt Morten Olstad (63 poeng) foran Olaf Thomassen (61).

B-klassen

Med 61 poeng har Yngve Andersen fortsatt en tilsynelatende betryggende ledelse, 10 poeng foran Terje Bjørnstad og Steinar Nordskog, med Rune Sørlie hakk i hæl. Yngve er forresten den eneste i B-klassen som har spilt alle turneringene. Her er ingenting avgjort.

C-klassen

Tony Farinha er stadig å finne i øvre del av resultatlisten, og skaffet seg i dag en ledelse på tre poeng til Marit Bjørnstad (59 mot 56). Men Øyvind Wulfsberg er ikke avskrekkende langt bak, på 51.

Innhold
Klubben