Mandagscup 4. mai 2020

Rekordmange deltakere, fint vær og OK resultater

Dagens navn

Før vi går videre med mer mondene ting, kårer vi Asbjørn Solevåg til dagens navn for hans EAGLE på 6-ern. Vi ser ikke mange av dem på Kroken.

Det er nesten på dagen tre år siden Asbjørn fikk hole-in-one i en mandagscup. 8. mai 2017 på 4-ern. Den gangen vartet Asbjørn opp med champis under neste turnering. Vi har brukt bildet fra den gangen.

Ikke mye tegn til vind da den siste gruppen passerte dammen ved 6-ern.

Det var en fin kveld, om enn noe kaldt. Litt bløtt her og der, men ellers gode forhold og ballplassering. Vinden satte nok sitt preg i starten, men den løyet etter hvert.

Deltakelsen var upåklagelig. Når alle var telt opp, var det 35 stykker som gjennomførte årets første turnering. A: 9, B: 12, C: 14.Det ble som bebudet en litt annerledes turneringen. Den første ballen gikk ut klokken 11, og vi har vært så frekke at vi stjal et bilde og en kommentar fra Facebook-siden til Yngve Andersen.Da er første runde i mandagsturneringen unnagjort. Ettersom Odd og jeg begynner å dra på åra, hadde vi med egen sykepleier for sikkerhet skyld. Første ballen i årets første turnering er Stine, Trond, Odd og Yngve. Dårlig spill, men hyggelig selskap.

Mange andre benyttet seg også av anledningen til en tidlig start, slik at det var grei flyt da det gikk ut firerballer mot slutten av dagen.Her manøvrerer bedriftslaget til Grorud Håndverksservice seg rundt på hull 2.

Mange var nok litt skuffet over resultatene sine i dag, men noen gode var det da også.

C-klassen

Den beste scoren i dag ble levert av vinneren av C-klassen.

Bildet er fra forrige gang han spilte turnering på Krokhol: Elgjakta, 20. september 2015, som han vant med 5 slags margin.

I denne klassen var det tre stykker som alle fikk par.Mikkel Bjerve vant C-klassen med en runde på -2.Odd Hole fikk andreplassen på bedre handicap …… enn Bjarne Røed, som ble nummer 3.Jens Kr. Tofteberg fikk fjerdeplassen.

B-klassen

I B-klassen var det nok flere som var overrasket over hvor høyt de kom på resultatlisten med resultatene de presterte. Premie på +5 er ikke vant kost i det som pleier å være en sterkt konkurransepreget klasse.

Her er unntaket Robert Eilertsen, som fikk sin start som junior i klubben, og som nå er kommet tilbake. Han gikk på par, og tok seieren med det. På grunn av det spredte startformatet fikk vi ikke tatt noe nytt portrett, så dette er noen år gammelt.Dette er Robert da han vant den sammenslåtte A+B-klassen i Pink Cup, 6. juni 2010.Nummer to ble Sten-Arne Skulbru som leverte en runde på +3,mens Jon Kittilsen tok tredjeplassen på +5.

A-klassen

Dagens beste bruttorunde ble levert av Per Frode Haugen, med +6.

Han vant A-klassen med en nettoscore på +2.Samme nettoscore ga andreplass til Trond Torgersen,mens Lars Sandberg tok tredjeplassen med ett slag mer (og strekk i låret).I tillegg til Asbjørns eagle, var Elin Bjørnhaugs birdie på 6-ern den eneste andre hullscore på under par i dag.

Siden dette var årets første turnering, er Order of Merit-tabellene identiske med dagens resultattabeller, så det skulle ikke være nødvendig å gå nærmere inn på dem. Vi håper bare at den gode deltakelsen fortsetter, slik at det blir god konkurranse om å innta førsteplassen.