Mandagscup-Eclectic 1H 2016

Etter mange forespørsler bringer vi nok en gang eclectic-tabellene for første halvår.Vi kan alle takke Tony Farinha som har tatt jobben med å samle inn data om rundene til alle som har deltatt i mandagscupen i år.

Det er to lister, en rangert etter antall slag under/over par, og en alfabetisk. Her kan du altså se hvordan du hadde gjort det på en dag da alt klaffet – selvfølgelig forutsatt at du har spilt nok antall runder. Siden antall runder/turneringer har en påvirkning på resultatene, er dette også tatt med i tabellene, sammen med klassetilhørigheten. Der noen har beveget seg mellom klasser, er det foretatt en skjønnsmessig vurdering.Den rangerte listen er sortert etter slag i forhold til par og deretter etter antall spilte runder (fra få til mange). Den alfabetiske listen er sortert etter etternavn, fornavn og antall turneringer.

Vi har også markert hvilke scorer som er birdier, og vi dropper derfor Birdietoppen i år med mindre, det kommer mange krav fra folket om å gjenoppreise denne statistiske milepælen.

Ellers er det vel ingen stor overraskelse hvem som topper tabellen.

Hvis det er noen som lurer på bildene, så er det slikt man finner hvis man googler “eclectic”.

Innhold
Klubben