Mandagscup-oppsummering

Mandagscupen er den viktigste sportslige og sosiale arenaen i Krokhol GK.

Dette er hvor du får skjerpet dine golfferdigheter, og ikke minst, hvor du treffer nye venner. En grunn analyse synes vi derfor er på sin plass.

Deltakelsen i mandagscupen 2016 var på samme nivå som i fjor, men det ble oppnådd mye bedre fordeling på de forskjellige klassene. I henhold til Order of Merit-tabellene har deltakelsen vært som følger:A-klassen: 16

B-klassen: 26

C-klassen: 22

Sum: 64

Summen er nok litt feil, for det er noen som har byttet klasse i sesongens løp (vi husker i farten minst 3), men for sammenligningens skyld bruker vi tallet ovenfor, som er det samme som i fjor.I gjennomsnitt var det 24 deltakere i mandagscupen i år. Best deltakelse var det 15. august (30) og dårligst 20. juni (18). Nå som deltakelsen synes å ha stabilisert seg, må målet være å øke den. Det er svært mange “gjengangere” på deltaker- og resultatlistene, og det hadde vært fint å få med flere av de mange nye medlemmene vi har fått.18 turneringer er så vidt vi kan se ny rekord, og et vellykket initiativ av turneringskomiteen. Den første ble altså spilt så tidlig som 2. mai, og den siste 27. september. I fjor var det 15 turneringer. Det kunne faktisk vært 19 i år, men en mandag var inneklemt ved 17. mai, og det ble avholdt mandagstreff 16. mai i stedet.Her er årets vinnere: