Mandagscupen 2. juni

2014-06-02-06For en kveld! Nydelig sommervær (ingen selvfølgelighet i Norge 2. juni) og flotte spilleforhold for årets 3. mandagsturnering.

Og da vi kom inn spant en regnbue en pen ramme om logoen på klubbhuset (bøtta med gull ble for øvrig funnet i den eldste bunkeren på nærspillsområdet).

Banen er i strålende forfatning og har neppe noen gang vært så bra i begynnelsen av juni. Jevne, harde greener som var akkurat passe raske, samt tette og fine fairwayer (de aller fleste steder) la også alt til rette for en fin turnering. Dessuten begynner røffen å vokse seg til og da er det ikke like greit å havne utenfor fairway. Rull var det også i massevis.

Vi kan ikke huske at den ble delt ut, men Holger Kohagen skulle ha fått birdiepremie for sin 4-er på hull 3, for den ga vitterlig 4 poeng. Det samme er tilfelle med Ivar Bjørseths birdie på hull 4. Det ble til sammen satt 6 birdier, men dette var de eneste som kvalifiserte til premie.

Kveldens birdier:

Hull 1 – 2 – Arve Bjerke, Jon Kittilsen
Hull 3 – 1 – Holger Kohagen
Hull 4 – 1 – Ivar Bjørseth
Hull 6 – 1 – Per Frode Haugen
Hull 9 – 1 – Finn Ericsson

Resultatlistene er klare og du finner dem her.

Som vanlig får vi nesten si, var hull 7 vanskeligst og hull 1 lettest. På hull 1 ble det 2 birder og 9 par, mens det bare ble 2 par og hele 23 dobbeltbogeyer eller værre på hull 7. Hullrangeringer finner du her.

I følge yr.no skal det fine være holde seg, selv om det kan komme noen dråper midt i uken, og det ser ut til å bli en strålende pinse. Neste mandagscup blir på andre pinsedag, og da burde jo alle ha anledning til å komme tidlig og nyte det Kari disker opp til middag (i dag var det kjøttkaker med Karis spesialsaus!).

Ellers minner vi alle på å melde seg på Nordea Pairs 15. juni. Der har vi en unik anledning til å vinne pengepremien som går til den klubben som har flest deltakere i forhold til medlemstallet. Har du ingen spillepartner, er det bare å melde seg på individuelt, så får du en av turneringskomiteen. Og så bør alle finne på et artig navn på laget!

 

Innhold
Klubben