Mandagstreff 12. oktober

Skumringsgolf

Hele 13 stykker stilte til start. Det var en slags shotgun start, selv om alle startet fra hull 1. Den første ballen var ferdigspilt da den siste begynte, og det var den som spilte skumringsgolf, ettersom den ble akkurat ferdig før det ble mørkt.Forholdene var eksemplariske. Greenene ble klippet rett før start, og det er nå så tørt at det er god rull på fairwayene, hvis du treffer dem.

Resultatene var høyst variable, og best var Olaf Thomassen, som gikk på 41 slag brutto og fikk 18 poeng. Og det var med en stryk på 2-ern.

Siden vi ikke har noen “tiebreakere” (som f.eks. handicap) i mandagstreffen, må Olaf tåle å dele toppen av podiet med en nybegynner, ja til og med en som ikke er medlem av klubben. Martin Andersen er en venn av Ronny Waagenæs, som egentlig hadde funnet ut at han ikke har tid, men som Ronny overtalte til å bli med en tur. Det angrer han nok ikke på. Bogey på 7-ern med dropp var spesielt sterkt gjort.

ResultaterVi regner med at det blir en ny mandagstreff neste uke. Da er imidlertid solnedgang kl. 18.02, så det går nok ikke an å gå ut etter kl. 16 da.

Innhold
Klubben