Mandagstreff 30. september 2019

Årets andre mandagstreff er ble gjennomført i dag.

Vi har ikke fått noen som helst melding om hvordan det gikk forrige uke, men i dag var det 7 deltakere og vinneren ble Morten Olstad (19 poeng).

Siden det var så vått (på bakken) som det var, har vi ikke regulert handicap i turneringsmodulen. Hvis du likevel vil registrere runden, kan du føre den opp selv og oppgi en av medspillerne dine som markør.I beste mandagstradisjon ble det en fin-fin kveld, selv om mørket senket seg på 4-ballen som brukte litt vel lang tid.

Det kom litt regn før runden, og det regnet da de første møtte frem, men det ga seg, og ikke lenge etter dukket solen frem.Solen nådde imidlertid ikke frem over alt, og i skyggen var det ganske kjølig (ca. 6 grader).Vindstille var det også.

Lavvo?

Noen fyrer hadde satt opp et telt ved greenen på 5-ern. Vi lurte på om dette var en leirplass i henhold til allemannsretten, og om de eventuelt hadde bedt Tom Rune om tillatelse. Men det var nok bare et stunt av et eller annet slag, for da vi var ferdig med runden, var teltet borte. Det er forresten ikke fiskestenger de har i ryggsekkene, men golfkøller. Det ble fotografert og filmet, også med drone.I henhold til Golfbox var det solnedgang kl. 18.55 – og det stemte rimelig bra. Her avslutter 3-erballen runden i tussmørket – omtrent en halvtime før dette tidspunktet.Det gikk litt tregere med 4-ballen, som blant annet fikk oppleve trolsk stemning ved passering av Lusetjern.

Stilstudier

(takk til Isak Ladegård for bilder)

Det blir nytt mandagstreff neste uke.

Sjekk Golfbox for info.

Innhold
Klubben