Mandagstreff 6. juli

Odd vant

Nestoren i feltet på 10 som stilte til start i dagens mandagstreff (årets første) tok seieren. Så i motsetning til i går så vant Odd.

18 poeng ble det til Odd Hole, noe som ga en klar seier. Poeng, fordi vi bestemte oss for å spille Stableford til en forandring, ettersom alle mandagscupturneringene har vært slagspill (mandagstreffene er ingenting hvis ikke fleksible).

Klikk her for resultater

Det er ingen Order of Merit for denne turneringsserien.Været så lovende ut før start. Banen lå grønn og fin, og fortsatt ganske tørr, etter regnet som hadde falt på morgenen. Da gruppene begynte å spille (modifisert shotgun, en gruppe fra 3-ern og to fra 1-ern) var det nærmest perfekte værforhold for golf. Det holdt i ca. 2,5 hull, for da begynte det å regne, og regne gjorde det resten av runden. Det var ikke styrtregn og det var ikke nok til å legge igjen overflatevann, men det påvirket nok spillet likevel. Det er alltid mer tukkel når det regner.

I tillegg til Odds fine prestasjon, kan vi jo også nevne at Ronny Waagenæs fikk birdie på 6-ern (og ja, pinnen står fremdeles på det øvre platået) og at Jon Kittilsen fikk birdie på 7-ern (en heller sjelden foreteelse). Etter en noe blandet start gikk Per Frode Haugen de siste fem hullene på par.

Vi møtes på nytt neste uke.

Innhold
Klubben