Mandagstreff: toppkveld på Kroken

4. juli 2022 – Det så truende ut, men mandagsværet holdt på den amerikanske nasjonaldagen.

Det var 11 påmeldte i årets første Mandagstreff, og det gikk ut 3 4-baller. Vi har hørt rykter om at tolvtemannen som ikke registrerte seg på forhånd var Ketil Nordgård. Men det er helt i orden, det er ikke nødvendig å melde seg på et Mandagstreff, men det hjelper hvis du er sent ute at de andre vet at du kommer.

Det var meldt regnbyger, og himmelen så til tider truende ut, men til sammen kom det kun 10 regndråper på Krokhol i kveld (vi telte dem og fikk antallet bekreftet av flere andre).

Det regnet imidlertid i nabolaget. På veien hjem møtte vi våt asfalt ved Lille Stensrud.

Banen var i god stand, men nedbøren i det siste har gjort det vanskeligere å klippe fairwayene skikkelig, så de ser litt rufsete ut. Greenene er nå gode og raske nok til å være utfordrende, selv om det var merkbart at vekstforholdene for gress er gode om dagen, og greenene hadde nok vært enda bedre 10 timer tidligere, da de var nyklippet.

Vi har hørt om noen gode scorer, men så langt er det ikke registrert noen i Golfbox. 

Vi legger det selvfølgelig ut hvis det kommer noe senere.

Kanskje kommer de senere – men det er altså ikke så farlig når det gjelder Mandagstreff.

På tide med en pause?

Nei, ikke med å spille golf, men med gressutslag på de mest slitte tee-stedene. Gul tee på hull 4 og 7 bør umiddelbart flyttes til matte. Utslagsstedene blir bare enda mer ødelagt hvis de blir liggende der de ligger nå.

Og hva med å fjerne “smuss” fra alle mattene. De ser ikke akkurat innbydende ut i øyeblikket. Løvblåseren kunne kanskje greie jobben?

Det var noe vi glemte å nevne…

…i oppfordringen til å bli med på Mandagstreff, og det er at vi ALLTID spiller front-9, og at det ALLTID er ballplassering.

Innhold
Klubben