Mandagstreffen 2013

2013-10-07-08
Siden klubbhuset er stengt foregår det sosiale etter Mandagstreff-turneringer på parkeringsplassen. Mørkt blir det gjerne også.

16. novebmer 2013 – Selv om det ser ut til at det kan være en mulighet for nok en Mandagstreff den 18., så setter redaktøren sluttstrek nå, siden han ikke vil ha anledning til å delta på en eventuell treff den 18. november.

Som de fleste vet så er mandagen “hellig” på Krokhol, ettersom Mandagscupen på mange måter er klubbens viktigste turnering OG sosiale arena. Det er der de fleste medlemmene blir kjent med hverandre. Ettersom Mandagscupen er en hverdagsturnering, så er man, på grunn av mangel på dagslys, nødt til å sette sluttstrek i slutten av september. Det er imidlertid mange som fremdeles er motivert for å spille uformell turneringsgolf etter dette. Derfor ble Mandagstreffen opprettet. Dette er en særdeles uformell turnering, der man bare stiller opp (selv om påmelding i Golfbox anbefales). Det er ingen deltakeravgift,

Med hvit ball går det greit og heller ingen premier. I år har imidlertid resulatene blitt kunngjort i Golfbox.

Med hvit ball går det greit
Med hvit ball går det greit

I 2013 ble det avholdt hele 6 Mandagstreff-turneringer. Til sammen var det 14 forskjellige spillere som deltok, og det ble spilt 37 runder med golf (333 hull) etter avslutningen av den formelle turneringssesongen. Det er ingen Order of Merit for denne turneringsserien (kommer neste år), men vi har da samlet på resultatene. Her er en oppsummering:

 

 

 

 

 

 

 

Tabell

Refleks kan være greit i høstmørket
Refleks kan være greit i høstmørket

For dem som lurer, så er tabellen sortert etter antall deltakelser, og deretter etter gjennomsnittlig plassering. Det var også planlagt en turnering 11. november. Tre stykker hadde meldt seg på og tok alle turen, men det var for mye frost (banen var hvit) til å spill
e. Når det gjelder tabellen, så synes vi det bør nevnes at Petter Tomren vill hatt “perfekt” fremmøte, hvis det ikke hadde vært fordi han måtte avbryte den første turneringen på grunn av familiære årsaker. Tabellen er imidlertid basert på dem som leverte scorekort.

Nå er det allerede satt rekort for spill i november, så vi sier ikke takk for i år riktig enda, men turneringssesongen er nå definitivt over – med mindre noen utenfor redaksjonen påtar seg å holde frem med Mandagstreffen.

Mer detaljerte resultater finner du på GolfBox.

Innhold
Klubben