Mangler godkjenning fra markør (2)

8. august 2022 – Har du lurt på hvorfor din handicap ikke er blitt regulert etter en god runde?

Hvis du gjør det, så kan det være fordi markøren ikke har godkjent scoren i Golfbox.

Vi skrev om dette for en stund siden, men det ser ikke til å ha hjulpet, for i øyeblikket inneholder listen med resultater som mangler godkjenning fra markør hele 97 runder. Noen av disse er fra i dag og en ukes tid bakover, men mange er fra tidligere i år. Og fra i fjor. Den eldste er fra mai 2020.

Vi skjønner at ikke alle sjekker scoren sin hver dag, og du får heller ikke opp noe under “Til godkjennelse” for runder som ikke er godkjent av markør. Markøren derimot skal få en melding, og så står runden oppført under “Scorekort som venter på min godkjennelse”.

Til hjelp for dem som kanskje ikke er klar over at en runde de har registrert ikke er godkjent, skrev vi ut listen, slik at du kan sjekke om du finner navnet ditt, enten som spiller eller markør.

Hvis du er interessert i å få runden registrert, foreslår vi at du kontakter markøren og be ham/henne om å godkjenne runden. 

Hvis markøren har problemer med å gjøre dette i Golfbox, kan dere sende en e-post til jon.kittilsen@getmail.no, og så skal vi enten godkjenne den eller slette den for dere.

Markøren skal altså logge seg på sin Golfbox-side og bruke menyen på venstre side for å gå til Score-seksjonen og Til godkjennelse.

Derfra er det bare et par klikk, og så er jobben gjort.

Innhold
Klubben