Masters 2011

Det ble en noe avkortet Masters i år. Det så lovende ut da den første ballen gikk ut, selv om det hadde regnet mye natten før. Men så begynte det å regne mer – og det ble faktisk vanskelig å komme seg frem. De fleste var derfor enig i beslutningen som ble tatt om å avslutte turneringen på andre dag etter spill av 9 hull.Det ble heller ingen store omkalfatringer på resultatlistene. Ledelsen til Lars Sandberg i klasse A var jo ganske solid fra før, så når han i tillegg fikk dagens beste runde med 41 brutto og +1 netto, så var det ingen tvil. Han vant med 7 slags margin til Siri Tendal som snek seg ett slag foran Morten Olstad.

Resultater – AI klasse B ble det imidlertid meget jevnt. Joakim Sarvik hadde en to-slags ledelse på Rune Sørlie, men den tok Rune igjen og begge to endte på +14, så resultatet ble avgjort på handicap, og siden Joakim har fire slag mindre tildelt enn Rune, så var det Joakim som gikk av med seieren. Når det gjelder trejdeplassen så var det så jevnt at “juryen” måtte gå i tenkeboksen. Tony Farinha og Britha Amundsen hadd nemlig samme score begge dager OG nøyaktig samme spillehandicap, og noen flere tiebreakere var det ikke satt opp i turneringsbestemmelsene – så da ble det delt tredjeplass på disse to.

Resultater – BKlasse C var den eneste klassen der lederen etter første dag ikke klarte å forsvare ledelsen. Det var Jens Kristian Tofteberg som hadde dagens beste runde i denne klassen, og hans 15 poeng var nok til at han hoppet forbi Per Sarvik og Kirsten Rogne, som fikk henholdsvis 2. og 3. plass.

Resultater – CI forbindelse med premieutdelingen ble det også delt ut premier i klubbmesterskapet i matchplay. Det ble, som alle allerede vet, vunnet av Trond Syversen.Turneringskomiteen besluttet også, siden banen er så våt som den er og siden det er ventet ytterligere store mengder regn i morgen, å utsette mandagscupavslutningen en uke, fra 12. til 19. september. Oppsettet er allerede klart i Golfbox, så det er bare å melde seg på. Som vi skrev i forrige uke, så er det kamp til døren om seieren i Order of Merit i alle klasser, og det blir mest spennende hvis det er mange med!Og ellers så minner vi alle damene på Dameavslutningen 17. september og alle på Elgjakta den 18. september. Dessuten er det senioravslutning tirsdag 27. september.

Og – hvis vi ikke nevnte det før – så er vi LEI AV REGN!

Bilder fra dag 2

Masters dag 1

Noen deler av banen er allerede blitt tørr og fin, men selvfølgelig er det også områder som fremdeles “står under vann”. Greenene er imidlertid bra, og det ble da noen brukbare scorer.

Best første dag i klasse A var Lars Sandberg. Brutto 82 og 2 over netto par var nok til å ta en to-slags ledelse på Egil Sørset. Morten Olstad og Siri Tendal er ett slag bak ham igjen. Det er nok i denne lederballen (går ut kl. 10.20 i morgen) at vi vil finne vinneren. De andre er nok for langt bak – men, men….I klasse B har Joakim Sarvik tatt ledelsen etter en runde på 96 brutto, noe som er 5 over netto par. Bak ham følger Rune Sørlie to slag bak, med Tony Farinha og Britha Amundsen ett slag bak ham igjen. Denne lederballen går ut kl. 10.40 i morgen.De fleste i C-klassen hadde en nokså strevsom dag på banen. Kirsten Rogne har tatt ledelsen med 26 poeng, men har tre stykker b

Kirsten Rogne smiler allerede – tegn på tillit til at tre-poengsledelsen i klasse C vil holde? are tre poeng bak: Jens Tofteberg, Per Sarvik og Aud Jørgensen. Her går lederballen ut kl. 11.00.Vi glemte visst å snakke om været. Det var meget pent først på dagen, og litt tilskyende utover dagen. I morgen er det meldt litt regn, men vi håper det meste er over når vi begynner å spille.

Alt tyder i hvert fall på at det blir en spennende finaledag. Ingenting er avgjort, og lederne må spille bra for å holde seg i toppen.Når det er sagt så ønsker vi oss også raskere spill i morgen. 5 1/2 time er for mye på en 18-hullsrunde på en bane som alle kjenner ut og inn.

Det var ikke verre forhold i dag enn at det ble noen birdier, spesielt på hull 3:1. dag

Birdier

Lars Sandberg, hull 3
Egil Sørset, hull 3
Morten Olstad, hull 2
Trond Syversen, hull 4, 6
Finn Ericsson, hull 4
Joakim Sarvik, hull 3
Rune Sørlie, hull 2
Britha Amundsen, hull 1

Invitasjon

TIL KROKHOL MASTERS 10. og 11. september 2010

Per Frode Haugen vant A-klassen i 2010
Per Frode Haugen vant A-klassen i 2010

Dette er en invitasjonsturnering over to dager for de som har fått en plassering blant de 3 beste i en klubbturnering for individuelle (mandag, tirsdag, onsdag, helgeturnering). Også spillere som har deltatt minst 10 ganger på mandags-, tirsdags- eller onsdagsturneringene er kvalifisert.

Listen over spillere som er kvalifisert finner du nedenfor. Den blir også hengt opp i klubbhuset fra 1.september. Dessuten ligger listen ute på Golfbox som foreløpig “Påmeldingsliste”.

Siden det gjenstår tre turneringer, har også de som ikke er kvalifisert fremdeles sjansen til å kvalifisere seg. Fristen løper ut 8.9.2010.

Tidspunkt og format

Start kl. 10.00 – Klasse A og B spiller netto slaggolf med fullt spillehandicap (maks dobbelt av hullets par +1), klasse C spiller stableford. Klasseinndelingen er den samme som i mandagsturneringene:

A: hcp 0,0 – 19,9
B: hcp 20,0 – 29,9
C: hcp 30,0 – 98

Cut-grensene vil bli fastsatt når påmeldingsfristen er ute og antall deltakere er kjent.

 

Av-/påmelding

  1. Olaf Thomassen vant B-klassen i 2010
    Olaf Thomassen vant B-klassen i 2010

    Hvis du står på listen men ikke ønsker/kan delta, så er det veldig viktig at du sier i fra. Du kan melde deg av på Golfbox, skrive nei på listen i klubbhuset eller sende en e-postmelding eller SMS til:

  2. Hvis du står på listen og ønsker å delta, kan du krysse av på listen i klubbhuset, eller sende en e-postmelding eller SMS til:
  3. Hvis du ikke står på listen (den er “manuelt” generert, og det er fort gjort å overse noen), men mener at du er kvalifisert (eller hvis du kvalifiserer deg til uken), kan du melde deg på på samme måte.
  • Trond Syversen (trond.syversen882@gmail.com) 908 26 281

eller

  • Steinar Berg (steb4@online.no) 930 52 800

Bekreftelse på deltakelse må være mottatt innen torsdag 8. september kl. 18.00.

Følgende spillere er kvalifisert:

Romeo Gill vant C-klassen i 2010
Romeo Gill vant C-klassen i 2010

Amundsen, Britha
Arnesen, Jan-Roger
Arntsen, Eivor
Arntsen, Øivind
Berg, Steinar
Bjørnstad, Marit Solveig
Bjørnstad, Terje Alex
Brustad, Gerd
Brustad, Lars
Bugge, Bjørn Erik
Ekseth, Terje
Enstad, Inger
Eriksen, Tor HaraldFarinha, Tony
Gabrielsen, Jan Ole
Gikling, Eivind
Granung, Catherine
Granung, Kjell
Gundersen, Hilde
Hanssen, Knut Storm
Haugen, Per Frode
Hoel, Anders
Høydahl, Kjell Trygve
Jacobsen, Eivind
Jansen, Jan Berg
Jensen, Bente
Johansen, Bjørn
Jonson, Stian
Jørgensen, AudKensland, Fina
Kittilsen, Jon
Larsen, Aage
Nordby, Kåre A
Olstad, Kristoffer
Olstad, Morten
Pedersen, Randi
Pilares, Leona V.
Raaness, Finn
Rivedal, Helge
Rogne, Kirsten
Røisi, Jan
Sandberg, Lars
Sandset, Inger
Sandvold, Øyvind
Sarvik, PerSkurdal, Marianne
Sørensen, Isa-Heid
Sørlie, Rune
Sørlund, Arve
Sørset, Egil
Sund, Ann Eiklid
Syversen, Trond
Tendal, Siri
Thomassen, Olaf
Tofteberg, Hanne
Tofteberg, Jens Kr
Tomren, Petter
Torgersen, Stine
Trygg, Ådne
Valheim, Pål
Yssen, Roy Erik

Innhold
Klubben