Masters 2012

Vi må vel si at deltakelsen i årets Masters var litt skuffende. Til sammen var det 21 stykker som stilte opp og det gjenspeiler kanskje at vi er blitt en mindre klubb. Men det var altså 41 stykker som av ulike grunner takket nei. Toppåret i henhold til den statistikken som er tilgjengelig via Golfbox er 48 deltakere i 2007. Likeledes er det kanskje ikke like mange som synes det er like gøy å spille to 18-hullsrunder på en 9-hullsbane.

Men i følge våre rapporter så var været bra og på søndag kom det også noe ganske bra resultater. Derfor var det til slutt verdige vinnere som sto frem. Alle vinnerne spilte nemlig under (netto) par på søndag.

Vi var dessuten så heldige av vi hadde fått presset noen med et anstendig kamera til å ta biler fra turneringen. Roald Eilertsen har ikke bare et fint kamera, men også, ser det ut til, et bra øye. En kikk på bildeserien er absolutt verdt tidsbruken – mange fine bilder. Se nedenfor.

Resultatene regner vi med de fleste har funnet frem til alle rede, men har du ikke det, så finner du dem her.

Årets Masters-vinnere

Værkommentar

Stilstudie nr. 1
Stilstudie nr. 2
Bilder fra Krokhol Masters 2012, 8-9. september.
Fotograf: Roald Eilertsen

Invitasjon

Nå er listen over alle som er kvalifiserte – til nå – for Krokhol Masters. Se nedenfor. Turneringen arrangeres i helgen 8-9. september.

Første-, andre- og tredjeplass

Alle som har kvalifisert seg med 1., 2. eller 3. plass i mandagscup, seniorcup eller damecup, samt i Pink Cup, Jernslaget og KM er lagt inn i GolfBox som “Påmeldte”. Listen finner du her.

10 turneringer

De som ikke er kvalifisert gjennom en pallplass har likevel muligheten til å delta i denne GRATIS-turneringen. Du er nemlig også kvalifisert hvis du har deltatt i minst 10 turneringer. Å finne ut hvem dette er, er imidlertid både vanskelig og tidkrevende for turneringskomiteen, så dem det gjelder bes om å melde seg på – og si i fra om det til de turneringsansvarlige. Hvis du ikke er sikker, kan du jo begynne med å sjekke de forskjellige Orders of Merit.

AVMELDING, IKKE PÅMELDING

For alle andre gjelder det at du ikke trenger å melde deg på, men derimot MÅ MELDE DEG AV hvis du ikke har anledning til å delta.

Dette er meget lett. Du gjør akkurat det samme som når du melder deg på hvilken som helst turnering. Logg deg på Golfbox og prøv å melde deg på Krokhol Masters. Du vil få meldingen “Du er allerede påmeldt”. Hvis du ikke kan delta er det da bare å trykke på “Avmeld>”-knappen, så burde saken være biff. Hvis du på dette punkt ombestemmer deg, og vil være med likevel, trykker du bare på ”Tilbake” eller en eller annen knapp.

Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg i neste ukes turneringer på mandag, tirsdag og onsdag.

For dem som har utfordringer når det gjelder databaserte løsninger vil det også bli slått opp en liste i klubbhuset der du kan stryke navnet ditt med KULEPENN.

BØNN

Som de fleste kan tenke seg så er det veldig vanskelig å arrangere en ordentlig turnering hvis det er mange påmeldte som ikke dukker opp.

Turneringskomiteen ber derfor innstendig de kvalifiserte
SOM IKKE KAN VÆRE MED
at de selv stryker seg fra listen.
Enten direkte i GolfBox eller på listen i Klubbhuset.
– ELLER SIER FRA TIL Trond, Steinar eller Inger (se nedenfor)

Format

For eventuelt nye deltakere, så er Masters satt opp veldig likt en vanlig mandagscup. Klasseinndelingen er den samme, men det spilles 18 hull og den går over to dager, og A- og B-klassen spiller netto slagspill (altså med fullt spillehandicap). C-klassen spiller stableford.

Som allerede nevnt, er det ingen startavgift i denne turneringen, siden det er en invitasjonsturnering.

Turneringsansvarlige

Eventuelle spørsmål om turneringen, OG av- og påmeldinger kan rettes til dem som er ansvarlig for å arrangere turneringen. Det er følgende:

Trond Syvertsen 908 26 281 trond.syversen882@gmail.com
Steinar Berg 930 52 800 steb4@online.no
Inger Enstad 920 93 903 steb4@online.no

Innhold
Klubben