Matchplay: Erlend slo presidenten

19. juni 2022 – Det er mye man kan bruke søndagskvelder til

Erlend Bærø og Espen Nordskog satte seg stevne på Krokhol klokka 6 i kveld. De bor jo i nærheten.

Erlend vant de fem første hullene, og dermed matchen 5&4. Stort mer overlegent går det ikke an å vinne i match over 9 hull.

Erlend har levert en beskrivelse av forløpet.

I neste runde møter Erlend vinneren av matchen mellom Ronny Waagenæs og Dag Raaum. Erlend er seedet 9 og Ronny 8, mens Dag er seedet 25. Et interessant møte blir det uansett.

Erlends rapport:

Espen og Erlend gikk ut kl 18 søndags kveld. Nydelige forhold og god plass på banen. 

Begge startet hull 1 med slag rett mot flagget. Erlend gikk 2 meter lengre og fikk medsprett over kulen før green 1. Espen var akkurat for kort og rullet langt bakover. Erlend vant da 3 mot 5.

Hull 2 starter med en hook av Erlend og en fade/slice av Espen. Begge lå lengst ute på hver sin side. Erlend spilte seg kort om green – Espen spilte nr 2 i vannet. Erlend vant 8 mot 6.

Hull 3 starter med drive av Erlend midt i FW og Espen slice mot vannet til høyre. Vi egge trodde den gikk ut – men så smiler lykken til Espen og den ligger ok i roughen. Begge spiller seg til green, men Espen roter bort et slag i nærspillet. Erlend vinner 5 mot 6.

Hull 4 starter med Erlend 3 meter venstre om green, mens Espen bestemmer seg for å prøve på green hull 3 istedenfor. Til slutt møtes vi rundt flagget – men Erlend vinner 4 mot 5.

Nå er det dormy – og Espen må vinne hull 5. Erlend starter derfor med dagens drive. Espen litt lengre bak men i fairway. Etter et transportslag legger Espen innspillet sitt 20 m venstre av green og Erlend på green. Da var hullet i realiteten avgjort og Erlend vinner matchen 5&4. 

Derfra treningsspilte vi oss gjennom hull 6-9 på en fin søndagskveld.

Innhold
Klubben