Med flagget til topps

Flaggturnering 27. august 2017

I dag var det turneringsvær av godt gammelt merke, og banen var stort sett i flott stand. Selv om den virket tørr, ble det en del søleklumper på ballen, så det hadde nok vært en fordel med ballplassering på kortklipt. Det ble imidlertid spilt ganske bra golf av mange, så det store problemet var det ikke.Vi møtte de første flaggene på hull 16 (blant annet ett i bunkeren). Senere ble det satt ned et flagg også på hull 15.Det som kanskje er et litt større problem, er at fire stykker ikke kom med på resultatlisten, og turneringsledelsen skylder Kristian Bjerve, Ann Lisbet Brathaug, Terje Bjørnstad og Øyvind Wulfsberg en unnskyldning. Vi får håpe de ikke satte flaggene som ikke ble funnet på et sted som ville gitt premie.Det var 9 stykker som nådde minst hull 18, hvilket er omtrent en tredjedel av de startende, og det er virkelig bra. Fire stykker slo minst ett slag på hull 19 (dvs. hull 1). En av disse var Per Frode Haugen, som derfor hadde dagens overlegent beste bruttorunde, ettersom han bare får 6 slag tildelt. Det vil si at han antagelig gikk 18 hull på 77 slag (+5).Kirsten Rogne var en av dem som kom til hull 19. Hun slo et flott utslag, men dessverre gikk ikke birdie-putten i.

Det var ingen klasseinndeling i denne turneringen, og det var 7 premier.

Emil Fagerbæk ble nummer 7.Arve Bjerke ble nummer 6, men hadde gått hjem før premieutdelingen. Turneringsleder Jens likte ikke det noe særlig.

Øivind Nordanger ble nummer 5. Han hadde tre birdier i dag. Nevnte vi at det var fint vær?

Per Frode Haugen ble nummer 4, med, som allerede nevnt, dagens beste bruttorunde.

Kirsten Rogne ble nummer 3. Hvis bare den birdieputten hadde gått inn!

Espen Nordskog ble nummer to. Siste slag ende 30 cm fra koppen på hull 19.

Vinneren ble Petter Solli, som gjorde mest mulig ut av sine 45 tildelte slag. Han hullet ut på hull 19.Siden Petter gikk i siste gruppe, fikk han nok av oppmerksomhet da han skulle slå ut på hull 19.Han hadde fem slag igjen da han slo ut på hull 19. Og han brukte det siste av disse til å sette ballen i hullet. Seiersmarginen var altså 30 cm.

Resultatliste

Det er vanskelig å registrere resultatene av en flaggturnering i Golfbox, så her er den.

Som sagt mangler det fire navn.

Innhold
Klubben