Mini-seniorcup

28. juni 2022 – Vi trodde våre seniorer var hardføre nok til å trosse en dårlig værmelding.

I gå var antall påmeldte til dagens Seniorcup i nærheten av det normale, kanskje litt lavere tiden på året tatt i betraktning.

Det vi endte opp med var en turnering i tre klasser med til sammen 8 spillere!

Det var 1 deltaker i A-klassen, 4 i B-klassen og 2 i C-klassen. Det ble lettjente OoM-poeng til alle og enhver.

Dagens beste runde ble levert av Arve Bjerke, som sikkert spilte med lave skuldre siden han ikke hadde noen konkurrenter i A-klassen. -2 (brutto 42) lar seg absolutt høre.

Asbjørn Solevåg har spilt som en drøm siden han begynte å spille mest fra rød tee. I dag tok han nok en seier, og en knusende overlegen en, i B-klassen. Han gikk på par og var seks slag bedre enn nestemann, som var Sander Lund.

C-klassen ble et oppgjør mellom Ragnhild Lied Johansen og Bengt Tullander. Ragnhild trakk det lengste strået og vant med ett slag.

Når det er så få med i hver klasse blir det nesten meningsløst å gå detaljert gjennom Orders of Merit.

Arve Bjerke tok et godt jafs innpå de to i teten i A-klassen, mens Asbjørn Solevåg økte sin allerede store ledelse i B-klassen ytterligere.

Ragnhild Lied Johansen har også festet et visst grep om ledelsen i C-klassen.

Seniortreff i sommer

Dette var den siste Seniorcupen før 2. august. I mellomtiden blir det Seniortreff. Det ser ikke ut til å ha blitt gjort noen endringer i Golfbox angående klasser og oppsett, men det vel er bare å møte opp og gjøre som man vil.

Innhold
Klubben