Nest siste seniorcup 2017

Seniorcup 19. september 2017

God deltakelse derfor antageligvis fint vær for årets siste “ordentlige” seniorcup. Resultatene var blandet, som vanlig, får vi vel si.Best av alle i dag var Odd Hole, som virkelig har funnet formen nå på sensommeren. 20 poeng ble det, og seier i B-klassen, foran Asbjørn Herdal og Dagfinn Dreyer, som begge hadde 18 poeng.Finn-Arne Johansen er nok også fornøyd med 17 poeng. Det holdt til seier i C-klassen, foran Ann Sund (16) og Arve Sørlund (13).I A-klassen var det bare to deltakere og begge fikk 15 poeng, men Olaf Thomassen gikk foran Finn Ericsson på handicap.

Orders of Merit

A-klassen

Det begynner å bli mange uker siden vi utropte Olaf Thomassen til vinner av A-klassens Order of Merit. Ikke bare har han spilt flest turneringer (12), men alle hans tellende plasseringer er førsteplasser. Derfor blir det maks. poengsum på 120.

Finn Ericsson blir nummer to. Hans nåværende poenginnehav er 84 poeng på 9 turneringer, mens Øivind Nordanger har spilt 6 turneringer og fått 63 poeng. Dette vil være stillingen uansett hva som skjer i den siste turneringen.

I alt er det 12 stykker som har spilt minst 1 turnering i A-klassen.

B-klassen

Jan-Roger Arnesen har ledet B-klassens Order of Merit helt siden han vant den første turneringen 9. mai, og har fremdeles ledelsen, men bare med ett, enslig poeng. Det er Dagfinn Dreyer som puster ham i nakken. I de siste fire turneringene han har deltatt i har Dagfinn to tredje og to førsteplasser, og han har fremdeles en 9. plass (2 poeng) som han kan bytte bort mot noe bedre. Det dårligste Jan-Roger har å bytte bort er en 6. plass (5 poeng), så avslutningen blir utrolig spennende.

Trond Bjerke og Kirsten Rogne kniver om tredjeplassen. Foreløpig har Trond en ledelse på 3 poeng. Hans dårligste tellende plassering er en 6. plass (5 poeng), mens Kirsten har en 7. plass (4 poeng) som dårligst. Derfor kan begge øke poengbeholdningen ganske mye hvis de spiller bra. Her er ingenting avgjort.

Det er for øvrig 24 forskjellige spillere som har deltatt i B-klassen i løpet av sesongen.

C-klassen

Det er like jevnt i teten i C-klassen. Det er bare ett (1) poeng som skiller Bjørn Hallme og Ann Sund. Ingen av dem kan få mange flere poeng heller uten å vinne den siste turneringen. Bjørn har en tredjeplass som dårligste plassering og kan derfor maksimalt få 4 poeng til. Den dårligste tellende plasseringen til Ann er en fjerdeplass, så hun kan få fem poeng til hvis hun vinner den siste turneringen. Dette blir spennende.

Det ser ut til at Arve Sørlund har sikret seg tredjeplassen. Han er 7 poeng bak Ann på andre, og så mange poeng kan han ikke få, og han er 29 poeng foran Jan Berg Jansen på fjerdeplass, så han kan ikke bli tatt igjen bakfra heller.

Det er tretten forskjellige spillere som har deltatt i C-klassen i år.

Innhold
Klubben