Nesten like store klasser i Seniorcup

6. september 2022 – Det er sjelden, men deltakelse var ikke like bra som sist.

15 seniorer stilte til start i dag, og alle var menn. Og, for en gangs skyld var klassene nesten like store, 4 i A-klassen, 6 i B-klassen og 5 i C-klassen. To av klassene ble vunnet på under par.

Per Haakonsen tok seieren i C-klassen på -1, og Jens Kristian Tofteberg fulgte hakk i hæl med +1.

I B-klassen var det Sander Lund som var best. Han spilte fra rød tee i dag, og også han vant på -1. Nærmeste utfordrere var Asbjørn Herdal og Petter Tomren, som begge fullførte på +2.

A-klassen var altså eneste klasse som ikke ble vunnet på under par. Øvind Nordanger var imidlertid ikke langt unna, og med +1 vant han klassen ganske overlegent.

Vi minner om at alle som ble nummer 3 eller bedre i dag er kvalifisert for deltakelse i Krokhol Masters, hvis de ikke er kvalifisert allerede. Dessuten får alle en ny mulighet neste uke.

Turneringen spilles 18. september.

Orders of Merit

I Seniorcupen ser det ikke ut til at det er lagt inn noen begrensning for antall tellende turneringer.

I hvert fall fikk Olaf Thomassen full uttelling for dagens andreplass i A-klassen, selv om den kom i den 11. turneringen han har deltatt på i år. Han leder nå med 40 poeng foran Lars Sandberg, og fortsetter han å delta, vil han helt sikkert vinne.

Asbjørn Solevåg deltok ikke i dag, men leder fortsatt i B-klassen. Sander Lund tok imidlertid kraftig innpå og er nå bare 6 poeng bak.

Ragnhild Lied Johansen deltok heller ikke i dag, og Per Haakonsen benyttet anledningen til å ta litt innpå i C-klassen. Forskjellen er 6 poeng, og disse to utgjør en liten tetgruppe for seg selv.

Innhold
Klubben