Nordea Pairs 2013

001 nyklipte greener med tekst8. juni 2013 – Årets utgave av Nordea Pairs fikk en perfekt ramme: strålende solskinn, en liten svalende bris og tørr bane. At det fremdeles er litt lite gress på greenene la ingen demper på stemningen. Da kan alle de som ikke meldte seg på bare gremme seg, for deltakelsen var nemlig ikke den helt store. Med et par etteranmeldelser var det 10 par (dvs. 20 startende) som stilte til start.

 

011 Hull 1 med utedoNoen fikk en pangstart (gjett hvem som traff denne døren på andreslaget (!) på hull 1. Det var som sagt brukbare spilleforhold. For første gang i år var det mulig å få rull på noen av fairwayene, men vi ønsker at det snart blir litt fart i gressveksten på greenene. “14 på stimpen” blir litt vel raskt på vårt nivå, spesielt når det skråner rundt hullet. Spesielt hull 3 var krevende i dag i så måte.
020 Pumpehus fra ny vinkelEllers synes redaksjonen at det var særdeles vellykket å bruke flere utslag på runden. Gutta spilte nemlig CD-sløyfen og jentene BC-sløyfen. Dette gjorde blant annet hull 4 svært krevende på back-9, med utslag fra hvitt med flagget oppe til høyre på greenen. Scorene for alle lag var merkbart lavere på back-9.

013 IdyllSelv om forholdene var gode, må de også ha vært relativt krevende, for det var lagene med de presumptivt beste spillerne som hevdet seg best. Alle de tre beste lagene hadde et samlet handicap på 26 og bedre. Dagens beste runde ble levert av den med lavest handicap. Per Frode Haugen gikk på 79 slag (36 poeng alene) og Trond Syversen var bare et par slag dårligere.

024 Vinnerne
Årets vinnere av Nordea Pairs, Steffen Bjørnhusdal (til venstre) og Ketil Nordgård, som for øvrig vant “the double” i fjor da han ble klubbmester i både matchspill og slagspill.

Men dette var en parturnering, og det laget som vant var det der makkerne utfylte hverandre best. Både Ketil Nordgård og Steffen Bjørnhusdal leverte solide runder, men ikke noe spesielt. Henholdsvis 33 og 32 poeng, men de utfylte hverandre så bra at sammenlagt så ble det hele 45 poeng. Noe som holdt til en overlegen seier (disse gutta ble nummer 2 i 2011). Per Frode Haugen og Arve Bjerke var 4 poeng bak. 41 poeng ga andreplass foran Trond Syversen og Jon Kittilsen, som hadde 39 (etter kollaps på de tre siste hullene). På grunn av det lave deltakerantallet var det bare tre premier.

Resultater

Ikke synderlig imponert over det fine været. Arve Bjerke (med hår) og Per Frode Haugen ble nummer to.
Ikke synderlig imponert over det fine været. Arve Bjerke (med hår) og Per Frode Haugen ble nummer to.

Ved siden av å få velge fritt på premiebordet skal vinnerlaget også representere Krokhol i regionfinale. Vi er usikker på når og hvor dette er. Hvis de spiller like bra der, vil de deretter gå videre til landsfinalen, som spilles på Moss og Rygge Golfklubb utpå høsten. Vi går ut fra at turneringskomiteen vil holde Steffen og Ketil informert.

026 Nummer 3-gutta
Jon Kittilsen (uten hatt) og Trond Syversen ble nummer tre.

Ellers minner vi på mandagscup på, hva ellers, mandag førstkommende. Noen vil også ha fått med seg at det nå er åpent for påmelding til klubbmesterskapet i matchspill.

027 Ekstrapremie

Vi tar dessuten med noe som nok mange kunne ha tenkt seg sto på premiebordet. Angela var ikke engang med i turneringen, men fikk dette trofeet av Kari og Bent Arild.Bilder fra turneringen. Du kan kjøre en lysbildefremvisning hvis du klikker på det første miniatyrbildet og og deretter trykker på pilene som vises på det store bildet. Eller du kan velge deg ut de bildene du ønsker å se nærmere på, og deretter bruke Esc-knappen til å gå tilbake.

 

Innhold
Klubben