NSG-lagserie – Krokhol 2

Matchplayserien til Norsk Senior Golf

Starten av mange av matchene i lagserien der Krokhol stiller to lag, er blitt utsatt på grunn av sen baneåpning rundt omkring.

Krokhol 2-laget har imidlertid kommet i gang og har spilt tre matcher, mens Krokhol 1 ikke har spilt noen.

Drøbak

Vi er usikre på datoen, men for en drøy uke siden ble det spilt match mot Drøbak 1. Det endte dessverre med tap for våre helter.

Ronny Waagenæs vant sin front-9, men tapte på backen, mens Kristian Bjerve delte både front og back. I single-matchene er det ett poeng for hver 9-hullssløyfe, så etter disse lå lagene à poeng.

I fourball kjempes det om 1,5 poeng i hver sløyfe, men her kom dessverre Odd Hole og Dagfinn Dreyer til kort, og tapte begge sløyfene.

Derfor ble det 5 – 2 til Drøbak.

Kjekstad

I forrige uke var Krokhol 2 vert for Kjekstad 3.

I den første single-matchen gikk Kristian Bjerve på et par klare tap, mens Tony Farinha delte første 9 og tapte andre 9.

Fourballen med Rune Sørlie og Dagfinn Dreyer vant første 9 med ett hull, og delte andre ni.

Det ble derfor hjemmetap mot Kjekstad med 2,8 – 4,3.

Ski

Også i forrige uke (?) spilte Krokhol borte mot Ski 1 på Smertas plastgreener, der man skulle tro at  hjemmelaget skulle ha en fordel. Krokhol-gutta gjorde imidlertid jobben og tok en ganske klar seier, 4,5 – 2,5

Ronny Waagenæs delte og vant sine to sløyfer, og det samme gjorde Kristian Bjerve, slik at Krokhol ledet 3-1 før fourball-matchen.

I den tapte Rune Sørlie og Dagfinn Dreyer ganske klart på første ni, men tok seg tydeligvis sammen og vant andrerunden, slik at det poengmessig ble 1,5 mot 1,5, og derav sluttresultatet.Med to tap og en seier ligger Krokhol 2 foreløpig på 4. plass i divisjon 2, avdeling 12, men det er ganske jevnt og alle er i stand til å slå alle.

Kristian Bjerve er kaptein på Krokhol 2

Innhold
Klubben