NSG-lagserie match 11/5

Hvilken kveld!

Flott golfvær, og banen viste seg fra sin beste side da lagene Krokhol 1 og Krokhol 2 ønsket henholdsvis Ski 2 og Oppegård 1 velkommen til matchspill på Krokhol 11. mai. Dette var de første matchene i årest utgave av NSG-lagserien i matchspill (NSG = Norsk Senior Golf).
Hvert lag spilte to singel-matcher og én fourball-match mot sin motstander.

Krokhol 1,

som bestod av Lars Sandberg, Olaf Thomassen, Jon Kittilsen og Arve Bjerke, viste til tider både bra og dårlig spill, men trakk til slutt det lengste strået og vant til slutt kampen 5-2.

Detaljer finner du her

Krokhol 2,

som bestod av Øivind Nordanger, Kristian Bjerve, Asbjørn Solevåg og Sander lund, endte opp i et uhyre jevnt oppgjør der det ikke ble avgjort før på siste hullet. Til slutt vant imidlertid Oppegård med knappest mulig margin: 3,75 mot 3,25 poeng.

Det så lenge ut som om Asbjørn måtte spille fourball alene, ettersom Sander hadde blitt lånt bort av kona til å sitte barnevakt, uten at han visste om det. Det løste seg imidlertid i siste liten, slik at Krokhol kunne stille fullt lag.

Detaljer finner du herVi synes begge lagene hevdet seg bra, og vi takker for innsatsen!Tabell for Krokhol 1Tabell for Krokhol 2Neste onsdag er det nye matcher på Krokhol. Da skal Krokhol 1 møte Oppegård 2, og Krokhol 2 skal spille mot Lillestrøm.Det blir nok spennende det også.

Innhold
Klubben