Ny dugnadsoppdatering

8. april 2021 – Som sjef for banekomiteen syntes nok Sander Lund at han var nærmest programforpliktet til å ta seg en tur i dag.

Han kan melde følgende.Var på banen noen timer i dag, 08.04.21

  • Fairwayen på hull 5 er ferdig ryddet. Stor haug venter på bortkjøring.
  • Kvist er ryddet og fjernet fra greenen på hull 6. Dette ble gjort i går.
  • Mesteparten av det som lå på området rundt greenen på hull 4 er lagt i haug. Det som er igjen er frosset fast i bakken, og fjernes etterhvert.
  • Bunkeren ved greenen på hull 1 er raket. Bunkrene foran greenen på hull 5 er raket.
  • Det ble plukket baller i skråningen på rangen i går, men vet ikke om det er plukket innerst, eller i skogholtet til venstre.

Med andre ord begynner det å flaske seg, men det er bare å ta en tur for å fjerne rusk og rask på hele banen, rake noen bunkere, plukke baller, ta med seg noe å bite i, en termos med drikke, og ta det som en hyggelig tur ut på den flotte banen vår!!Selv om mye er gjort, er det altså, som Sander sier, likevel verdt å ta seg en tur. Det kan vel være også bli behov for litt raking og feining etter at haugene er kjørt bort.Vi har i ettertid fått en supplerende rapport fra Petter Tomren:Vet at Sander har sendt rapport. Sender likevel et bilde av 4, hvor det er lite igjen, og det som er er fastfrosset.  Egil S med rakebistand av Jan BJ, har ryddet 5. Odd H har rakt bunkere. Per FH hadde plukket baller i går. Også andre må ha deltatt, siden 6 var ryddet i går. God innsats slik jeg ser det. Men vi trenger varme og regn for å komme i mål… Men det er bare 8.4. ….

Innhold
Klubben