Mandagscup 7. juni 2010

47 stykker stilte til start (eller var påmeldt i hvert fall), og det varslede regnet holdt seg stort sett borte. Veldig gode spilleforhold hvis vi ser bort fra greenene. Og de syntes ikke å by på alt for mye trøbbel. Man måtte nemlig spille en god del bedre enn sitt handicap for å ha noen sjans på premie i klasse A og B.

Premie-“cutten” i klasse A gikk på 21 poeng, og en spiller opplevde å få 18 poeng og likevel ikke få OoM-poeng. Så her var det jevnt. Middelscoren var faktisk så høy som 17 poeng.

Siri T hodeAv med seieren i klasse A gikk Siri Tendal (til venstre), som slo Petter Corneliussen på bedre handicap. Begge fikk 22 poeng. Som vi husker så vant Siri også i forrige uke. Trond Bjerke tok tredjeplassen med 21 poeng. Deretter var det tre stykker på 20, to stykker på 19, tre stykker på 18 og tre stykker på 17 poeng. Det får man kalle jevnt.

Dagens prestasjon (“shot of the day”) tilhører likevel Per Frode Haugen (til høyre), som fikk eagle på hull 5. Han slo en drive på neste 285 meter og hadde 215 meter igjen til greenen. 3-wooden satt som den skulle, og det gjorde også 4-metersputten. Det er ikke mange gitt å få eagle på dette hullet!

Med sin seier nummer to tok Siri over ledelsen på Order of Merit. Tett fulgt av Morten Olstad som fikk nok en god plassering.

 

Joakim Sarvik (1)Det var nesten like jevnt i klasse B, der du også måtte ha over 20 poeng for å få premie. Middelscore var 16 poeng. Best ble Joakim Sarvik (til venstre), med 21 poeng, som dermed vant for andre gang på tre turneringer. Steinar Berg gjentok bragden fra forrige uke, da han også ble nummer to. Gerd Brustad tok tredjeplassen på samme poengsum, 20. Gerd har dessuten tatt ledelsen på Birdietoppen, som den eneste denne sesongen som har fått mer enn én tellende birdie.

Deretter var det to på 18 poeng, en på 17 og hele 5 på 16 poeng.

Joakim overtok ledelsen på Order of Merit, men er bare fem poeng foran Steinar Berg og seks foran Tony Farinha.

Kirsten Rogne hodeI klasse C fikk vi også en dobbeltvinner. Kirsten Rogne (til høyre) fulgte opp seieren i forrige uke med nok en 19-poengsrunde og nok en seier. Det var ikke fullt så jevnt i C-klassen, ettersom gårsdagens vinner, Rune Sørlie var tre poeng etter. Vi gratulerer dessuten vår “modige” nybegynner, Rita Åse, som også fikk 16 poeng, og nok en fin 3. plass. Det viser at det ikke er “fa’li” for nybegynnere å bli med på mandagscup.

Som togangsvinner har Kirsten Rogne selvfølgelig tatt ledelsen på Order of merit, foran Truls Pedersen og Øyvind Sandvold.

Resultater

Orders of Merit

Birdier og andre fugler

Som kjent er det bare birdier som gir 4 poeng eller bedre som kvalifiserer til premie. Premiert ble følgende:

  • Bjørn Kaldestad – hull 1 (4)
  • Kirsten Rogne – hull 4 (5)
  • Per Frode Haugen – Eagle hull 5 (5)
  • Gerd Brustad – hull 7 (4)
  • Jon Kittilsen – hull 2 (4)

Følgende fikk ikke-kvalifiserende birdier:

  • Per Frode Haugen – hull 3 (3)
  • Jan Røisi – hull 1 (3)
  • Ådne Trygg – hull 7 (3)

 

Kommentar

Vi gjør oppmerksom på at det er alminnelig folkeskikk å melde fra hvis man ikke kan delta. Livet ble gjort surt i dag for de turneringsansvarlige fordi det var flere påmeldte som ikke kom. Ring eller send en tekstmelding. Kontaktinformasjon for de turneringsansvarlige står på turneringssiden på GolfBox.

Innhold
Klubben