Mandagscup 21. juni 2010

Krokhol, 21. juni 2010 – 50 stykker (altså etter trenden som ble påvist i forrige uke) var påmeldt til mandagscup på denne fine ettermiddagen på sommersolverv-dagen. Forholdene var strålende (greenene begynner faktisk å bli bra), og nå er til og med greenen på hull 9 tatt i bruk.

Nok en gang ble det meget høye poengsummer over hele linjen, på front-9.

Best av alle spilte Morten Trehjørningen (til høyre), som hadde fire birdier, tre par og to bogier, for en brutto score på 33 (-2) og 23 poeng. Vi kalte det lavhandicappernes dag, ettersom 6 av de 7 beste er i handicapkategori 2, og derfor ikke kan skrives ned etter 9-hullsrunder. Siri Tendal fikk andreplassen (etter tre førsteplasser på rad) og sementerte med det sin ledelse på Order of Merit. Stine Torgersen ble nummer 3 i klasse A. For i det hele tatt å få Order of Merit-poeng i dag måtte man ha minst 18 poeng.

Så vidt vi har kunnet etablere, så er forresten dette Mortens første seier i mandagscupen siden 22. august 2005 (da gikk han på en over par og fikk 20 poeng, også på front-9). D’ække only only å ha tildelt bare 3 slag og spille stableford.

Høye poengsummer var det også i klasse B, der spillere med 21 og 20 poeng opplevde å ikke få premie. Vant gjorde Egil Sørset (til venstre), med en flott 41-runde som ga 23 poeng. Egil vil ikke få mye glede av seieren med hensyn til Order of Merit, ettersom han vil være i A-klassen fra neste uke av. Tor Harald Eriksen og Steinar Berg var like i hælene på Egil med henholdsvis 22 og 21 poeng. På Order of Merit har Steinar Berg nesten tatt igjen Joakim Sarvik, som ikke helt hadde dagen i dag.

C-klassen ble vunnet av Anders Hoel (vi har dessverre ikke noe bilde av Anders), som var med i sin første mandagscup. Hvilken start, med 18 poeng i sin første opptreden. Her var det forresten veldig jevnt. Det fulgte 3 stykker på 17 poeng etter Anders. Per Sarvik har nå tatt ledelsen på Orderof Merit.

Resultater
Order of Merit

Birdier

Morten T. fikk som nevnt hele 4 birdier, men det var bare en av dem som kvalifiserte for premie. Morten er nemlig så god at han bare får tre poeng for sine birdier på hull 1, 6 og 7. På hull 5 får han imidlertid 4 poeng, og premie.

Premierte birdier

  • Morten Trehjørningen – hull 5
  • Siri Tendal – hull 9
  • Per Frode Haugen – hull 6
  • Kjell Høydahl – hull 9
  • Jon Kittilsen – hull 1
  • Tor Harald Eriksen – hull 9
  • Eivind Gikling – hull 1
  • Finn Arne Johansen – hull 7

Upremierte birdier

  • Stine Torgersen – hull 1
  • Morten Trehjørningen – hull 1, 6 og 7

 

Innhold
Klubben