Schizofren-vær

Mandagscup 31. juli 2017

Det kunne liksom ikke bestemme seg.Det regnet før turneringen startet, men det hadde klarnet opp da alle de 23 påmeldte (A: 9, B: 6, C: 8) gjorde seg klar til start.

Men etter at vi hadde spilt 3 hull begynte det å regne, og til dels kraftig. Regnet varte i nye tre hull, før det ble oppholdsvær for de siste tre hullene og premieutdelingen.

Birdier

Det var bare én birdie og den fikk Ronny Waagnæs på hull 2.

Resultater

Det var ikke fritt for at regnet satte sitt preg på spillet, selv om banen tålte regnet godt og det var ballplassering. Det var bare tre stykker som hadde et resultat i buffersonen, og ingen som spilte bedre enn sitt handicap.

Turneringsledelsen bestemte derfor at ingen vil få sitt handicap regulert på grunnlag av dagens resultater.

Klasse A

Olaf Thomassens 41-runde var dagens suverent beste brutto-score, og da blir det gjerne et godt nettoresultat også. +1 var Olaf på dagens rundeFargerikt scorekort er det noe som heter, og det hadde såvisst Ronny Waagenæs. En 45-runde brutto er meget respektabelt med en 9-er i bagasjen. Nettoscoren ble +2.En overrasket Jon Kittilsen tok tredjeplassen. Han hadde slettes ikke regnet med at +4 skulle holde til noen premie, men det gjorde det altså.

Klasse B

I B-klassen holdt +5 til seier, og det var scoren til Terje Bjørnstad. Det var bare to premier.Espen Nordskog tok andreplassen med +6.

Klasse C

Det var Tony Farinha som hadde den beste runden i C-klassen. En jevn runde uten de helt store katastrofene, ga +1 og klasseseier med ett slag.

Siden Tony hadde gått hjem før premieutdelingen, blir det Petter Solli som får representere C-klassen her. Han tok andrepremien med +2.

Orders of Merit

A-klassen

Per Frode Haugen har fremdeles en solid ledelse, men heretter vil han ikke få full uttelling på sine resultater, ettersom han spilte sin 10. runde i dag, og det er de ti beste rundene som teller.

Jon Kittilsen på andreplass er 15 poeng bak Frode, men har flere dårligere runder å “stryke”. Han har også spilt 10 runder.

Olaf Thomassen er frem poeng bak Jon, men han har fremdeles én runde igjen med full uttelling.

B-klassen

Asbjørn Solevåg leder ikke lenger soleklart, men han leder. Tre poeng er nå forspranget til Marit Bjørnstad.

Sander Lund, Rune Sørlie og Terje Bjørnstad deler tredjeplassen, og har alle seks poeng å ta igjen på Asbjørn. Det er ingen i B-klassen som har spilt 10 runder enda.

C-klassen

Kirsten Rogne har samme ledelse i C-klassen som Frode har i A, 15 poeng.

Det er Tony Farinha som ligger på andreplassen, og han har et helt kobbel 8-9 poeng etter seg.

Det er ingen i C-klassen som har spilt 10 turneringer enda, men Kirsten har 9.

Innhold
Klubben