Seier til Krokhol

Krokhol har hatt et lag i NSG-serien i matchplay denne sesongen. Der har vi spilt matcher mot Oppegård, Østmarka og Ski. Ved å briljere på hjemmebane og på kunstgress dro laget avdelingsseieren i land.

Resultatet av matchene var som følger:

22.05 Krokhol – Oppegård 6-3
04.06 Krokhol – Ski 6,5-2,5
11.06 Krokhol – Østmarka 8-1
19.06 Østmarka – Krokhol 9-0
13.08 Ski – Krokhol 0,5-8,5
21.08 Oppegård – Krokhol 5-4

Av en eller annen grunn er det ikke registrert noe resultat for matchen mellom Ski og Østmarka, og det gir følgende tabell:

NSG match resultatliste 2014

 

 

 

 

 

“Målforskjellen” betyr at Krokhol rykker opp til førstedivisjon neste år, med nye motstandere på nye baner. Dette er med forbehold om at matchen mellom Ski og Østmarka ikke blir etterregistrert, for hvis Østmarka vant, vil de sannsynligvis gå forbi på bedre “målforskjell”. En liten forklaring av denne “målforskjellen” er kanskje på sin plass. I hver match spilles det to singlematcher og en fourball-match. I hver av disse matchene spilles det om tre poeng, ett for å vinne front-9, ett for å vinne back-9 og ett for å vinne 18. Scoren registreres med antall hull vunnet av hvert lag. Når “målforskjellen” er 33-21 betyr det at Krokhol har vunnet 33 hull og motstanderen 21.

Følgende har spilt på laget denne sesongen (antall spilte matcher i parentes):

Arve Bjerke (5)
Jon Kittilsen (5)
Olaf Thomassen (5)
Jan Sørhus (3)
Trond Torgersen (3)
Finn Ericsson (2)
Odd Hole (1)

Selv med en “stall” på 7 spillere har det til tider vært vanskelig å stille lag, så vi trenger forsterkninger. Hvis det er noen som er over 55 (50 for damer) eller som fyller 55 neste år, ville vi sette pris på om dere melder dere inn i Norsk Senior Golf og stiller dere til rådighet. Alle som har spilt har vært enig om at matchspill mot andre klubber har vært gøy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innhold
Klubben