Seniorcup 13. juni 2017

Sol og mange gode resultater

23 deltakere (flere enn i mandagscupen i går) stilte til start, om enn noe ujevnt fordelt, for det var hele 15 stykker i B-klassen, mens A- og C-klassen hadde 4 deltakere hver. Kanskje seniorgruppen burde se litt på klasseinndelingen? Bildet har vi lånt av Ivar Bjørseth, og som vi kan se, var det shortsvær.

Det er hyggelig å se så god deltakelse. Til sammen har det deltatt 34 spillere i årets 6 turneringer så langt. Det er neimen ikke langt bak deltakelsen i hele fjor (42).Etter noen labre resultater etter Skottland-turen, ser det ut til at Olaf Thomassen har funnet tilbake formen. En sterk birdie-par-avslutning gjorde at 19 poeng (40 brutto) ble dagens fangst. Men det holdt bare så vidt til seier i A-klassen, for Øivind Nordanger hadde 18 og Finn Ericsson 16. Alle disse tre hadde hver sin birdie, på henholdsvis hull 8, 3 og 4.I C-klassen tok Ann Sund årets fjerde seier (hun har også en andreplass). 13 poeng var resultatet. Arve Sørlund tok andreplassen.Så var det B-klassen, der noen deltakere opplevde, kanskje for første gang, at det ikke ble OoM-poeng bare for å stille opp.

Yngve Andersen var med for første gang i år, og tok like godt hjem seieren. Men han måtte ty til avgjørelse på handicap, for Kirsten Rogne hadde også 18 poeng. Odd Hole, som fortsetter å vise god form, tok tredjeplassen med 15 poeng.

Orders of Merit

I A-klassen har Olaf Thomassen allerede festet et godt grep om tittelen han vant i både fjor og i forfjor. Ledelsen til John Sørensen på andreplass er hele 17 poeng.I B-klassen beholdt Jan-Roger Arnesen ledelsen, selv om det ikke ble noen pallplassering denne gangen, etter fire andreplasser på rad. Dagfinn Dreyer, som har vunnet de to foregående turneringene, men ble nummer seks i dag, holder på andreplassen, 12 poeng etter Jan-Roger. Kirsten Rogne ligger på tredjeplass.For dem som har fulgt med så er det ingen overraskelse at det er Ann Sund som leder Order of Merit i C-klassen. Hun har fått et forsprang på 18 poeng på Bjørn Hallme, mens Arve Sørlund ligger på tredjeplassen.

Innhold
Klubben