Seniorcup 13. september

Strålende vær og god deltakelse

Strålende vær i varmebølge (rapporterer de på radioen) gjorde at 20 deltakere stilte til start i dagens seniorcup. God stemning var det også i henhold til rapporten fra Jan Berg Jansen. De fleste stilte i B-klassen (10), mens A- og C-klassen hadde 5 deltakere hver.Han er stabilt god, Olaf Thomassen. I dag gikk han nok en runde på netto-par og 40 brutto. Det holdt til seier i A-klassen med god margin. Finn Ericsson og Øivind Nordanger ble henholdsvis nummer to og tre.Jan Sørhus er ikke så verst jevn han heller, og vant sin andre seier i B-klassen på rad. 17 poeng ble fangsten. Trond Bjerke og Ann Sund fulgte på de neste plassene med 16 og 15 poeng.For en gangs skyld fikk vi en ny vinner i C-klassen. Bjørn Hallme fikk 15 poeng, og det var nok til seier. Bengt Tullander fulgte på andreplassen, med Aud Jørgensen på tredje.

(Vi har dessverre ikke noe godt bilde av Bjørn, men fikk sakset ett fra årsmøtet, der han var ordstyrer.)

Orders of Merit

A-klassen

Hvis han fortsetter å vinne, kan Olaf Thomassen fortsette å øke poengbeholdningen, men bare med to poeng av gangen. Ledelsen på OoM-A er imidlertid ganske betryggende. 112 poeng gjør at han er 19 poeng foran Øivind Nordanger og 23 poeng foran Finn Ericsson. Det kan imidlertid bli litt spenning om andreplassen, men det blir nok vanskelig for Finn å ta igjen Øivind, ettersom han har bare spilt 9 turneringer, og derfor kan øke poengsummen med alle poengene han eventuelt får i neste turneriing. Finn kan maksimalt få 5.

B-klassen

Trond Bjerke har ledet lenge, men Jan Sørhus knapper inn. Stillingen er 108 mot 99. Trond har andreplasser som sine dårligste tellende plassseringer, mens har en femteplass og et par fjerdeplasser blant sine tellende plasseringer, og Jan kan derfor fortsatt ta innpå hvis han fortsetter å spille bra. Kirsten Rogne og Ann Sund kniver om tredjeplassen, med et lite forsprang til Kirsten foreløpig.

C-klassen

Bjørn Hallme har tatt kraftig innpå lederen, Arve Sørlund, i det siste. Forskjellen er 16 poeng (112 for Arve og 96 for Bjørn). Jan Berg Jansen er like bak, men er nå i B-klassen og kan lite gjøre med stillingen. Men det kan bli spennende i toppen også her.Jan informerer videre:

Det går mot slutten på årets sesong. 20. september blir siste cuprunde.

Så avrunder vi med Texas Scramble i senioravslutningen den 27. september med utdeling av Orders of Merit, Karis lunch osv.

Med bare er én ordentlig turnering igjen, betyr det nok at en del av spenningen på Order of Merit som vi skrev om ovenfor, blir litt borte.Resultater

Innhold
Klubben