Seniorcup 14. juni 2016

Der ørnene flyr

(fritt etter Louis Masterson)Sander og Bengt får ha oss unnskyldt at vi synes dagens story er at Øivind Nordanger fikk EAGLE på hull 2 under dagens seniorcup.Øivind fikk seg nok et sjokk, for det gikk heller dårlig på de påfølgende par-5-hullene. Fem poeng på ett hull hjelper likevel godt, og han tenkte vel kanskje at 19 poeng skulle holde til seier i A-klassen.

Men den gang ei. Sander Lund fikk riktignok 4 poeng mindre på 2-ern, men en jevn og fin runde ellers gjorde at 44-runden holdt til 20 poeng og seier.Og det var ikke engang dagens beste runde, for i C-klassen sanket Bengt Tullander (vi har fremdeles ikke noe bilde – Petter kan du bistå?) nemlig 21 poeng. Det var også dagens mest suverene seier, ettersom marginen til Arve Sørlund på andreplass var 6 poeng.Det var en litt mer beskjeden vinnerscore i klasse B, men det er særdeles hyggelig å se Jan Sørhus på toppen av seierspallen igjen. Jan har slitt litt med golfen etter sykdommen, så dette lover godt. Kirsten Rogne hadde samme poengsum, men har litt høyere handicap.Vi regner med at alle 20 spillere koste seg i det fine været.

Resultater

Order of Merit

Det er nå kommet en Order of Merit-tabell, men bare for A-klassen. Den ledes temmelig suverent av Øivind Nordanger, som har tre seire på fire starter.

Vi regner med at OoM for de andre klassene kommer snart.

Innhold
Klubben