Seniorcup 14. juni – forsinket rapport

16. juni 2022 – Alle klasser vunnet på par eller bedre

Tirsdag formiddag ble det som vanlig avholdt seniorcup.

Det var 17 deltakere (A: 3, B: 9, C: 5), noe som er rundt det vanlige.

Resultater

Dagens beste prestasjon kom i C-klassen, som ble vunnet av Arve Hansen på -3. Han hadde hele 6 netto-birdier og scoren tilsvarer 24 stableford-poeng. Det var hele 6 slag bedre enn Kjell Jenssen, som ble nummer 2.

B-klassen var som vanlig den største klassen, og her ble det 2 x Asbjørn øverst på pallen. A. Herdal var best med par, mens A. Solevåg fulgte rett etter på +1. Sander Lund tok tredjeplassen på +2.

A-klassen var som vanlig den minste klassen, men det var i det minste tre startende. Best resultat ble oppnådd av Lars Sandberg som gikk på par, og hadde dagens beste brutto-score (42).

Orders of Merit

Det er uhyre jevnt i A-klassen, der Lars Sandberg og Olaf Thomassen topper tabellen. Olaf har to poengs forsprang på Lars.

Asbjørn Solevåg har en ganske så klar ledelse i B-klassen. Forspranget til Yngve Andersen er hele 16 poeng, men det er lenge igjen av sesongen, og i denne klassen er deltakelsen såpass bra at det skal ikke store formbristen til før det blir omkalfatringer.

Ragnhild Lied Johansen har tatt ledelsen i C-klassen, men bare 4 poeng foran Per Haakonsen. Jan Berg Jansen er også pent med.

Innhold
Klubben