Seniorcup 23. august 2016

God deltakelse …

… på dagens seniorcup, med 23 deltakere, blant annet to gjester helt fra Arendal og Omegn Golfklubb.

Olaf igjen

Olaf Thomassen igjen på plass, og tok seieren i A-klassen (4 deltakere) med 16 poeng, to bedre enn Øivind Nordanger.

Folkeklassen

Den mest folkerike klassen var B-klassen, der deltakerantallet kom helt opp i 15!

Best av alle var Trond Bjerke (dette er tross alt en Bjerke-bane) som gikk en 48-rundt verdt 19 poeng. Ann Sund var hakk i hæl med 18. Deretter fulgte Knut Voksø (Arendal GK) og Jan Sørhus med 16 poeng.

Oppskriftsmessig

I C-klassen var det mer sparsomt med folk, og klassen ble oppskriftsmessig (dette var hans tredje seier på rad) vunnet av Arve Sørlund, med 15 poeng. Det var poenget mer enn Jan Berg Jansen (tilbake etter en gjesteopptreden i B-klassen).Resultater

Orders of Merit

Med seire i de to siste turneringene har Olaf Thomassen skaffet seg en nærmest utilnærmelig ledesle på 21 poeng. Nestemann på listen er Finn Ericsson, men her er det jevnt. For Finn har 81 poeng mens Øivind Nordanger har 78 og John Sørensen har 76. Her gjelder det å stille opp, for i A-klassen er det deltakelse det dreier seg om.I B-klassen er det mer spredning i feltet. Trond Bjerke leder med 100 poeng, noe som gir et forsprang på Jan Sørhus på 24 poeng. Jan har imidlertid noe flere svake runder å stryke enn det Trond har, så det er fremdeles muligheter for et skifte i ledelsen.

Bak Jan ligger Ann Sund og Kirsten Rogne med henholdsvis 77 og 75 poeng. De er ikke lenger bak enn at andreplassen er innen rekkevidde.Så lenge Arve Sørlund fortsetter å vinne klassen, er det ingen tvil om hvor OoM-trofeet i C-klassen vil ende opp. Han har den største OoM-poengsummen av alle i seniorcupen (108 poeng), og ledelsen til Unn Wigdahl er 20 poeng. Det er Aud Jørgensen som ligger på tredjeplass. Hun har 81 poeng, og har fremdeles muligheten til å sikre seg andreplassen.

Vi ser frem til spennende turneringer i ukene fremover.

Innhold
Klubben