Seniorcup 25. juli 2017

19-22-19

Nei, vi er ikke blitt opprømte hoppdommere. Dette er vinnerscorene i dagens seniorcup. I henholdsvis klasse A, B og C.

Selv om redaksjonen ikke hadde noen utsendte til dagens turnering, går vi ut fra at været var strålende og forholdene fantastiske. Det er tørt og mye rull.Siden C-klassen (7 deltakere) er oppført først i Golfbox, begynner vi med den.

Her var det ikke snakk om å bli premiert for en 12-runde. Ikke i dag nei. Gerd Brustad (vi beklager at vi ikke har et nyere og bedre bilde) tok førsteplassen med 19 poeng, og deretter fulgte, på rekke og rad, Bjørn Hallme og Unn Wigdahl med henholdsvis 18 og 17 poeng.I B-klassen var det enda tøffere kamp om pallplassene. Her var 18 poeng ikke nok alene til premie.

Trond Bjerke hadde en nydelig runde på 45 slag brutto som ga 22 poeng. Det holdt i godt monn til seier, selv om Jan Sørhus bare var to poeng bak. Også han kan se frem til nytt handicap i morgen, ettersom han fikk 20 poeng. Det ble kniving om tredjeplassen. Både Petter Tomren og Ragnhild Lied Johansen (som forresten er fra samme fylke, selv om vi har kommet til å forstå at det er stor forskjell på Sunnmøre og Romsdal) fikk begge 18 poeng, men Ragnhild måtte se seg slått på høyere handicap.I A-klassen var i utgangspunktet Finn Ericsson eneste deltaker, i hvert fall var han det da vi sjekket påmeldingslisten i går kveld. Men etteranmeldinger er ikke uvanlig, så Olaf Thomassen snek seg med og tok seieren som vanlig, denne gangen med 19 poeng.

Orders of Merit

De siste par ukene har Olaf vært på ferie, men i mangel på administrator, har et par av tirsdagsturneringene denne måneden blitt gjort om til seniortreff, uten påvirkning på Order of Merit i A-klassen.

Olaf Thomassen har derfor beholdt sin solide ledelse på 24 poeng foran Finn Ericsson. Disse to er de eneste som har spilt nok turneringer til å skrive hjem om.I B-klassen har Jan-Roger Arnesen hatt ledelsen på Order of Merit siden den første turneringen, og han ser ikke ut til å gi slipp på ledelsen sånn uten videre. Selv om han ikke spilte i dag, holder han fast på en ledelse på 10 poeng foran Kirsten Rogne. Med dagens seier har Trond Bjerke kommet seg opp på tredjeplass, to poeng foran Petter Tomren og Dagfinn Dreyer på delt tredjeplass.Selv om det ikke har gått like bra for Ann Sund i de siste par turneringen som tidligere i sesongen (fem førsteplasser og en andreplass på rad), har hun holdt fast på en liten ledelse i C-klassen på fem poeng foran Bjørn Hallme. Arve Sørlund er et stykke bak på tredjeplass.20 deltakere midt i (nesten) juli, er absolutt respektabelt. 7+20+11 = 38 er antallet deltakere hittil i år.

Vi ser frem til nok en turnering med god deltakelse neste tirsdag, 1. august.

Innhold
Klubben