Seniorcup 26. mai 2020

Fint vær, sådær deltakelse

Her har vi sittet i hele dag med hevet penn og prosa i hodet for å beskrive det som skjedde under gårsdagens seniorcup. For når vi ikke har noen korrespondent å sende, er vi avhengig av å få våre opplysninger fra Golfbox, og der var resultatene fraværende inntil ganske nylig. Nå er de imidlertid offentliggjort, og det gjør at vi kan rapportere i vei.Vi går ut fra at været på Krokhol var like strålende som i Gamle Oslo, og at banestandarden var den samme høye som vi har opplevd i det siste.

Det var i hvert fall 16 deltakere (A: 1, B: 8, C: 7), og det er vel på det jevne, selv om det var uker i fjor da det var like mange deltakere på tirsdager som på mandager. Det spørs vel om ikke seniorgruppen kanskje bør revurdere klasseinndelingen, men men …

B-klassen

Dagens navn var utvilsomt Petter Tomren. Ikke bare hadde han dagens beste bruttorunde (44), noe som er -4 netto for ham. Dagens eneste birdie (på hull 6) fikk han også. Med det vant han selvfølgelig B-klassen soleklart.

Sander Lund har nok hatt utbytte at av at han har begynt å trene, og tok andreplassen på +1. Det var samme score som Trond Bjerke, som ble nummer tre på høyere handicap.

A-klassen

Den ene deltakeren i A-klassen, og derfor vinneren, var Øivind Nordanger, som registrerte en 46-runde for +1.

C-klassen

I C-klassen var det Bengt Tullander som trakk det lengste strået. Den klare klasseseieren ble sikret med en runde på +1. Jan Berg Jansen (+4) tok andreplassen, mens Bjørn Hallme (+6) ble nummer tre.

Orders of Merit

Til tross for at dette var årets fjerde seniorturnering, er det fremdeles ikke satt opp OoM-tabeller for seniorcupen. Det jo ingen fare, for resultatene ligger jo der, men det hadde jo gitt oss litt mer å skrive om, da.

Innhold
Klubben