Seniorcup 26. mai

Finn A2
Greenkeeper par excellence og vinner av A-klassen: Finn Ericsson

Litt bedre deltakelse i dag. 12 spillere fordelt på 3 klasser. Vi får håpe det blir bedre når sommeren setter inn for alvor.

For Finn Ericsson er det jammen bra det ble spilt stableford. Han registrerte nemlig en 9-er på både hull 1 og hull 9, men vant likevel A-klassen med 17 poeng. Imidlertid, når vi får tenkt oss om, skjønner vi jo at det er registrert 9 slag for stryk – så det var ikke så ille som det så ut. Det var birdien på 5-ern som gjorde vei i vellinga for Finn, for den var verdt 4 poeng. Han hadde ellers fire par.

Birdien gjorde at han slo Olaf Thomassen med ett poeng, for Olaf hadde nemlig ingen birdier i tillegg til sine fire par. John Sørensen rundet av A-klassen.

Petter Tomren (portrett)
Grøftegraver og mann med ljå. Med seier i B-klassen viste Petter Tomren at han kan spille golf også

I B-klassen ble det suveren seier til Petter Tomren, som sanket 16 poeng. Også han hadde en nier på scorekortet, men var nok særdeles fornøyd med par på 2-ern. Terje Ekseth og Eivor Arntsen tok de andre pallplassene.

Arve S
Arve Sørlund har vært en gjenganger på Orders of Merit i alle år. Fikk sesongen på skinner med sier i C-klassen.

Arve Sørlund hadde en litt tøff start, men avsluttet glimrende for å slå Aud Jørgensen med to poeng i C-klassen. Jan Berg Jansen tok tredjeplassen.

Resultater

Det er foreløpig ikke satt opp noen Order of Merit, og denne redaksjonsmedarbeideren er for lat til å gjøre det selv, manuelt. Det kommer vel snart.

Vel møtt igjen om en uke

Innhold
Klubben