Seniorcup 30. august 2016

Samme vinnere som i forrige uke

Det fortsetter å være god deltakelse i seniorcupen. I dag var det 21 stykker som stilte til start.

Best var deltakelsen i B-klassen, med 11, mens det var 4 deltakere i A-klassen og 6 i C-klassen.Som han har for vane var det Olaf Thomassen som leverte dagens beste runde. 41 brutto ga 17 poeng og seier i A-klassen.I B-klassen vant en annen seiersvant herre, nemlig Trond Bjerke. En 49-runde ga ham 18 poeng. Det gjorde at han var to poeng foran Kirsten Rogne og tre foran Terje Ekseth.Faktisk vant alle av dagens vinnere også i forrige uke. Ringen ble sluttet av Arve Sørlund, som dro i land seieren i C-klassen, ett poeng foran Bjørn Hallme.

Orders of Merit

Seniorgruppen kan bare bestille gravering av trofeet, for i A-klassen tror vi Olaf Thomassen har sikret seieren. Han har nemlig 106 poeng, eller en andreplass i snitt. Selv om han vanskelig kan øke poengsummen særlig mye, tror vi det skal bli vanskelig for noen å ta ham igjen. Nærmest følger Finn Ericsson og John Sørensen, med henholdsvis 85 og 83 poeng, så det kan bli kamp om andreplassen.Situasjonen er tilsvarende i B-klassen, med 105 poeng har Trond Bjerke omtrent samme gjennomsnitt som Olaf. Selv om han vinner neste turnering, er det meste han kan øke poengsummen med to poeng.

Trond sitter imidlertid ikke like trygt, for 18 poeng bak ligger Jan Sørhus, og han kan øke poengsummen ganske betydelig hvis han spiller bra, for han har både 5. og 4. plasser han kan bytte ut med noe bedre. Kirsten Rogne har 83 poeng, og har også muligheten til å plusse på betydelig.I C-klassen behøver bare Arve Sørlund å møte opp, så er saken biff (… karbonade … ertesuppe). Han har hele 112 poeng (flest av alle) og forspranget er 24 poeng til Unn Wigdahl og 30 poeng til Aud Jørgensen. Det tror vi holder, selv om det skal godt gjøres av Arve å få noen særlig flere poeng (hans dårligste tellende runde er en 2. plass).