Seniorcup 5. juli 2016

17-18-17

Høres ut som stilkarakterer i hopp, men det var faktisk vinnerpoengsummene i dagens seniorcup.Olaf Thomassen fulgte opp gårsdagens seier i mandagscupen med nok en solid runde. 42 brutto ga 17 poeng til nesten-singlehandicapperen (én 20-runde så er saken biff), og det ga en ganske så klar seier i A-klassen.Dagens beste runde ble imidlertid levert av Kirsten Rogne. Par på 5-ern bidro i høyeste grad til 18 poeng og seier. Trond Bjerke var to poeng bak.

Hyggelig å igjen se Eivind Theodor Jacobsen tilbake på pallen. Han tok nemlig tredjeplassen i denne klassen.Også med 17 poeng var Jan Berg Jansen enda mer suveren i C-klassen enn det Olaf var i A-klassen. Arve Sørlund tok andreplassen.

Det var 17 deltakere.

Resultater

Orders of Merit

Olaf Thomassen har nå gått forbi Sander Lund på OoM-A. Det er imidlertid bare 5 poeng som skiller. Øivind Nordanger er også like bak, bare 12 poeng etter Olaf. Dette kan bli jevnt, spesielt hvis det blir med flere deltakere.I B-klassen derimot er det alt annet enn jevnt. Trond Bjerke har skaffet seg en ledelse på 17 poeng til Kirsten Rogne. Etter disse to er det en klynge på fire spillere som er 27 til 31 slag bak. Gruppen består av Jan-Roger Arnesen, Ann Sund og Jan Sørhus.I C-klassen er det bare Arve Sørlund (Ieder) og Bengt Tullander det dreier seg om. Alle de andre er langt bak. Arve har nå en 8-poengs ledelse til Bengt.

Innhold
Klubben