Seniorcup 6. juni

8. juni 2023

ALBATROSS PÅ KROKHOL

eller kanskje ikke.

Vi beklager litt forsinket rapportering.

Det var ujevn klassedeltakelse på tirsdag. Én eneste (nordnorsk) svale startet i A-klassen, mens det var 10 deltakere i B-klassen (det er altså ikke lenger noen C-klasse). Vi får vel si at 11 deltakere er litt skuffende på en dag med så fint vær (bildet er for øvrig fra i fjor).

A-klassen

Olaf Thomassen vant altså A-klassen. Han gikk like godt runden (52B) på 40 slag brutto, noe som ga 19 poeng, så han hadde kanskje vunnet også hvis han hadde hatt konkurrenter.

Det var dagens beste bruttoscore, men ikke den beste runden. Han fikk dessuten dagens eneste birdie, på hull 15 (6).

B-klassen

I følge Golfbox ble den beste runden ble levert av Bjørn Hallme, som ble belønnet med 21 poeng for sin 49-runde. Det er imidlertid et stort MEN heftet ved denne scoren, for Bjørn står oppført med en albatross på hull 14 (5). Med andre ord to slag på et par 5-hull, som var verdt 7 poeng alene. Selv med kjempetreff og orkan i ryggen har vi mistanke om at dette dreier seg om en inntastingsfeil. Men hvis ikke, er det jo en kjempeprestasjon av Bjørn.

Vi får håpe resten av resultatlisten er korrekt. I følge den kom Harald B. Nilsen på andreplass med 18 poeng, mens Ann Sund og Eivor Arntsen delte tredjeplassen med 16 poeng.

Orders of Merit

Med dagens seier, gikk Olaf også til topps på OoM-A. Han har en ledelse på 8 poeng til Ronny Waagenæs på andreplass.

På samme måte har Bjørn Hallme inntatt ledelsen I B-klassen, men av forståelige grunner må vi kanskje sette et spørsmålstegn ved det.

Harald B. Nilsen er rett bak med ett poeng mindre, mens resten er ganske langt bak disse to.

Hittil i år har det vært 13 deltakere i B-klassen, og 7 i A-klassen. Altså til sammen 20 deltakere. Det er det samme antallet som deltok i seniorcupen A- og B-klaase i hele fjor, men da var det også 11 deltakere i C-klassen.

Innhold
Klubben