Seniorcup 7. august

Vi beklager sen rapportering, men redaksjonen har vært opptatt med å skaffe seg noen inntekter.

Det ble en dag med mange svært gode resultater.

C-klassen

Ann Sund deltar nesten hver uke, men det har vært dårlig med topplasseringer siden hun vant sin klasse i årets aller første seniorcup, 15. mai. I dag ble det fullklaff, 21 poeng og klar seier foran Bengt Tullander og Bjørn Hallme.

B-klassen

Her ble det særdeles jevnt, ettersom Odd Hole, Yngve Andersen og Arve Hansen alle fikk 18 poeng. De spilte sågar i samme ballen! Premierekkefølgen måtte derfor avgjøres på handicap og derfor gikk seieren til Odd Hole, foran Yngve og Arve.

A-klassen

Som i forrige uke, og ved tre tidligere anledninger i år, gikk seieren til Olaf Thomassen, som fikk 18 poeng for sin 40-runde (dagens beste!). Og en riktig så overlegen seier var det også, seks poeng foran Knut Voksø og Asbjørn Solevåg på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Birdier

Det var rekordmange birdier under ukens mandagscup. På tirsdag ble det tre. Olaf hadde to (1-ern og 4-ern, noe som gjenspeilet seg i et par 3-gjennomsnitt på 2 slag) og Bjørn Hallme én (på 1-ern).

Orders of Merit

A-klassen

Vi tror vi med meget stor sikkerhet kan si allerede nå at Olaf kommer til å vinne Order of Merit i A-klassen. Han har nå en ledelse på 12 poeng til Finn Ericsson på andreplass, og er langt foran alle andre. Det vil det bli vanskelig å ta igjen siden deltakelsen i A-klassen er relativt lav (dog var det 6 deltakere i dag).

B-klassen

Yngve Andersen har også en solid ledelse i sin klasse, men her er deltakelsen bedre (10 i dag), så hans ledelse er ikke like sikker, selv om han er 14 poeng foran John Sørensen på andreplass. John på sin side ligger 17 og 19 poeng foran henholdsvis Jan-Roger Arnesen og Petter Tomren på de neste plassene.

C-klassen

Jevnest er det i C-klassen, der det foreløpig ikke har utkrystallisert seg noen klar leder. Foreløpig ligger Arve Hansen best an, takket være plasseringene 3-2-1 i sine siste turneringer i C-klassen. Dessverre for hans OoM-håp har han spilt så bra at han har rykket opp til B-klassen. Det er derfor muligheter for Per Haakonsen, Arve Sørlund, Ann Sund og Bjørn Hallme, som alle ligger innenfor 9 poeng av hverandre.

Innhold
Klubben