Seniorcup med gode spilleforhold

21. juni 2022 – Det var fint vær da turneringen startet, men så skyet det over

Og det kom litt nedbør, vi vil ikke kalle det regn, det var mer som dugg i store dråper. Ingen paraplyer var å se.

Relativt god deltakelse i seniorcupen i dag (17 totalt, A: 4, B: 8, C: 5), ettersom en del som ikke spiller til vanlig, meldte sin ankomst. Noen litt vel sent, slik at det førte til komplikasjoner for turneringsledelsen som hadde kost seg med å sette opp fire 4-baller.

Dagens beste resultat ble oppnådd av vinneren av C-klassen, som revansjerte en litt bedrøvelig, og for ham en skuffende opplevelse under Golfhandelen Open. I dag gikk Bjørn Hallme 3 under par, og fikk en seiersmargin på 8 slag til Ragnhild Lied Johansen og Per Haakonsen.

I B-klassen var det veldig mye jevnere. Roald Eilertsen tok seieren på par, mens det ble dobbelt Asbjørn på de neste plassene. A. Solevåg tok andreplassen på handicap foran A. Herdal, som for øvrig fikk dagens eneste birdie (på hull 1).

I A-klassen var det to “gjestespillere” som stakk av med de fleste premie-ballene. Både Jon Kittilsen og Kåre Nordby deltok i sin første Seniorcup for året, og tok første- og andreplass, Jon på par og Kåre på +2.

Orders of Merit

På grunn av tre klasser med relativt få deltakere, er Orders of Merit i Seniorcupen stort sett basert på deltakelse: du må stille opp for å ha en sjanse.

I A-klassen er det bare tre stykker som har spilt mer enn 1 turnering, og blant disse har Olaf Thomassen skaffet seg en ledelse på 10 poeng til Lars Sandberg.

I B-klassen har Asbjørn Solevåg fire førsteplasser og to andreplasser på seks turneringer, så han leder Order of Merit ganske så klart. Med 68 poeng er han 21 poeng foran Yngve Andersen og 25 foran Sander Lund.

Med dagens andreplass økte Ragnhild Lied Johansen sin ledelse i C-klassen. Per Haakonsen følger nærmest, 6 poeng bak. Ingen andre er i nærheten av disse to.

Innhold
Klubben