Skilt-planer

Vi har funnet ut at banekomiteen har et skiltprosjekt på gang for i vinter (noe skal de jo ha å gjøre da også).Det dreier seg først og fremst om å lage og utplassere nye skilt som dem som vises på bildene, for “Neste tee” osv.

Men – vi tenkte at de sikkert ville sette pris på ideer for annen skilting som trengs på banen. Det er bare å komme med ideer. Skriv til oss, så skal vi videreformidle.

Her er noen tankestartere.Hull 1 – banen stengt for turnering, som kan settes opp på mandager.

Driving range

  • gressutslag stengt
  • anvisningsskilt (mellom tauene)

Hull 9 – ved utslaget med samme tekst som det som nå ligger på bakken, om å rope fore til frisbee- og fotballspillere hvis ballen går langt til høyre.Hull 8 – om kafétilbudet, plassert i bunnen av bakken mellom 8-ern og 9-ern, som det som er satt ut på det siste hullet på frisbee-banen om kafeen.

Kan også ha et skilt som sier “sett baggen her” før du går til tee 9.Hull 4 – tydelig skilt på utslag med informasjon om rødmerking og droppsone.

Skilt ved droppematten som viser tydeligere hvor den er.

Pluss skilt ved både venstre og høyre side av greenen som viser veien til gul/hvit og rød tee.Skilt som advarer turgåere om at de er på en golfbane og forteller hvor vondt det er å få en golfball i huet:

  • i veikrysset bak utslaget på 6-ern,
  • i skogholtet på 7-ern der veien kommer frem
  • ved nedgangen til rangen fra gamle 8-ern

Kanskje oppfrisking av skiltet som viser vei til nærspillfeltet bak våningshuset.

Innhold
Klubben