Smerta-behandling

Krokhol 1-laget i NSG-serien i match spilte i kveld Ski GK på bortebane.

Ski GK har som kjent kunstgressgreener og det er krevende for dem som ikke er vant til det. Dessuten måtte Krokhol “gi bort” ganske mange slag, alt fra 10 til 21, og da ble det jevnt.

I fourball stilte Krokhol med Olaf Thomassen og Jon Kittilsen. De gikk kjapt opp i matchen takket et par birdier av Olaf, men tapte et par hull midt i runden. Etter sju hull var det igjen all square. På hull 8 bidro Jon med en par, som var nok til å vinne hullet, og deling på det siste gjorde at Krokhol vant 1 opp på front-9.

Det var Morten Olstad og Egil Sørset som representerte Krokhol i singlematchene. Begge slet nok litt med å venne seg til kunstgressgreenene. Også her var det jevnt men begge våre gutter tapte front-9 med 1 ned og 3/2.I fourball-matchen strevde Krokhol-gutta litt i begynnelsen på back-9 og var 2 ned etter 4 hull. De tok seg imidlertid inn igjen og var 1 opp og dormy etter 8 hull. Det holdt imidlertid ikke med bogey på siste hull, ettersom motstanderen med slag fikk samme score, og back-9 ble derfor delt.

Dette ga et godt utganspunkt, ettersom det er flere matchpoeng å hente i fourball enn i single. Når da så både Morten og Egil klarte å vinne sine back-9-matcher (henholdsvis 1 opp og 2 opp), holdt det til seier til Krokhol sammenlagt med 4,25 mot 2,75.

Tabell og resultaterKrokhol har gått opp i ledelsen i sin avdeling, ettersom det er det eneste laget som har vunnet 3 matcher (av 4). Med dagens seier er dessuten Krokhol det eneste laget i avdelingen som har vunnet en borteseier.To matcher gjenstår, først mot Oppegård borte neste onsdag, og så mot Moss or Rygge hjemme i begynnelsen av august.

Innhold
Klubben