Start på Seniorcup 2021

19. april 2021

Da har den første Seniorcup-turneringen blitt satt opp på terminlisten.Den er planlagt for tirsdag 4. mai, kl. 11.30.

Alle over 50 er velkommen til å delta, både medlemmer og gjester.

Det skal spilles slaggolf (m.a.o. ikke Stableford) og det er fritt valg av utslagssted. Startkontingenten er fortsatt 50 kroner – vi tror den har vært uendret i hvert fall i 20 år.

For mange klasser?

Vi har i mange år argumentert for en endring av klasseinndelingen i Seniorcupen. Grunnen er den spede deltakelsen i A-klassen, der det i fjor stort sett bare var 3 deltakere. Det var fem totalt fordi noen slang seg med i noen få turneringer. Men oppsettet er altså det samme også i år. Vi ser ingen tegn som tyder på at det vil bli flere deltakere i A-klassen i år.Vi tror det hadde gjort det mer interessant for deltakerne hvis klassene var omtrent like store. I fjor var det ca. 30 deltakere totalt, men snittet lå vel stort sett rundt 20. Da hadde det vært mer fornuftig å ha bare to klasser, for eksempel over og under hcp 25. Men dette er det opp til seniorgruppen å avgjøre.

Orders of Merit

Vi anbefaler også å innføre en grense på antall plasseringer som skal telle til slutt – på samme måte som i Mandagscupen. På den måten blir OoM litt mindre avhengig av deltakelse alene.

Innhold
Klubben