Stefan vant match 12

22. juni 2023

I ettermiddag var det det den lenge etterlengtede matchen mellom Sander Lund (seed 27) og Stefan Johansson (seed 6) som sto for tur.

Sander hadde slag på alle hull, så det ble en jevn affære, men til slutt vant Stefan 3&1.

Han har også levert en fyldig rapport fra matchen – det setter vi pris på.

I neste runde møter Stefan (seed 6) Knut Sørset (see 11)

Stefans rapport nedenfor.

Hull 1: Stefan litt venstre om green, Sander kort. Sander pitchet seg inn men putten ble litt lang. Stefan chippet inn nære for en gimmie. 
Stefan 3, Sander 4. All square. 

Hull 2: Stefan i roughkanten på venstre side. Sanders drive gikk til høyre og la seg mellom noen trær. Sander gjorde det eneste riktige og droppet ballen for å så slå den rett ned i vannet. Stefan fikk hullet. 
1 opp til Stefan. 

Hull 3: Stefan hadde litt flaks med andreslaget som spratt tilbake inn i fairway. Stefan 5, Sander 6. Hullet delt og fortsett 1 opp til Stefan. 

Hull 4: Stefan litt lang, Sander litt venstre. Litt for dårlige putter og en litt ugjennomtenkt gimmie fra Stefan. Stefan 4, Sander 4. Sanders hull og tilbake til all square. 

Hull 5: Stefan i greenkanten på 3 og Sander på green på 5. Sander satte bogeyputten og Stefan satte parputten. Hullet delt og fortsatt all square. 

Hull 6: Sander la seg midt i fairway. For å ha en sjans å vinne så gikk Stefan for det med 5W. Den ble litt lav og gikk i bunkeren. Sanders innspill litt kort. Stefans slag var riktig lengde men kom ikke helt ned til hullet. Etter noen chipper frem og tilbake ble hullet gitt til Stefan. 
1 opp til Stefan. 

Hull 7: Stefan slo seg over, Sander la seg opp. Sanders andre slag ble ikke så bra men kom over i hvert fall. Stefan slo en SW til 1,5 meter fra. Birdie og hullet til Stefan. 
2 opp til Stefan og dormy.

Hull 8: Stefan slår til venstre inn i skogen. Sander i fairway. Sander duffer og ligger rundt 75 meter inn. Stefan klarer å punche et 9er-jern gjennom skogen og inn på green. Par på Stefan, vunnet hull og vinst 3&1.

Bra vær, hyggelig selskap og greenene begynner å bli bedre. 

Innhold
Klubben